и от него се отрекохте!Дедо Ильо wrote: ↑09 Aug 2025 21:47Тоя дето му викате ехидно Немойчо и Тройчо колко пъти ви е§а?DonBasilio wrote: ↑09 Aug 2025 21:24 кьостендилеца и другите мутанти майката е6аха на Немойчо като отиде в другия урод, сега ще го връщат в тирето!![]()
Така че внимавайте какво мучите.![]()
09-10.08.2025 - почивни дни
- DonBasilio
Re: 09-10.08.2025 - почивни дни

Базилио, сега хвърляте къчове. Хайде на баз че до две години ще ни дишате пахта. Само да сме живи и здрави.
Аз вадя реколта 2022. На нея змия лежи и не давам никой да я пипа.
Аз вадя реколта 2022. На нея змия лежи и не давам никой да я пипа.
Е, И??? Ние не обожествяваме никой както вас. господин Иванов, дон Хулио, бок Шофора с гол в приятелски мач.DonBasilio wrote: ↑09 Aug 2025 21:51и от него се отрекохте!Дедо Ильо wrote: ↑09 Aug 2025 21:47Тоя дето му викате ехидно Немойчо и Тройчо колко пъти ви е§а?DonBasilio wrote: ↑09 Aug 2025 21:24 кьостендилеца и другите мутанти майката е6аха на Немойчо като отиде в другия урод, сега ще го връщат в тирето!![]()
Така че внимавайте какво мучите.![]()
![]()
- DonBasilio
- DonBasilio
не обежествявате и за това ви е лесно да загърбите миналото си и да припознаете друг отбор!Дедо Ильо wrote: ↑09 Aug 2025 21:54Е, И??? Ние не обожествяваме никой както вас. господин Иванов, дон Хулио, бок Шофора с гол в приятелски мач.![]()
С какво Немойчо, Ради Здравков, Вальо Илиев, Любо Пенев заслужават такова унизително отношение?

Аз показвам, покажи и ти бе ербап. Нито стадион ще имате, нито отбор. Собственика като направи стадиона ще направи и отбора. Вие с Охене и падащия Батман сте лимитирани.
тирейци са в момента една голяма перачница на пари. ГолямаDonBasilio wrote: ↑09 Aug 2025 21:50чест ти прави, че не си затваряш очите като 96% от останалите
Един болен пропок ми разправя във фейсбук, че трябвало да минат 3 години, защото досега много се крадяло в тирето и на новия чорбаджия му трябвало време, за да влезе в процесите.Не може да сте толко т7пи!
След Аллахата ще чакаме и другия експерт Майкъла да посочи причините![]()
За това и не смеят да спечелят някой бараж, че да не хапнат УЕФА-джийския хой
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Защото предпочетоха парите на Цеката. Но има грешка. има прошка.DonBasilio wrote: ↑09 Aug 2025 21:59не обежествявате и за това ви е лесно да загърбите миналото си и да припознаете друг отбор!
С какво Немойчо, Ради Здравков, Вальо Илиев, Любо Пенев заслужават такова унизително отношение?
аз ако съм на твое място с оглед на това, дето представлявате в момента, бих се се скрил от срам и не бих и дума отварял за български футбол. Поне приятелите ти левскари те водят да гледаш някой свестен мач.Дедо Ильо wrote: ↑09 Aug 2025 21:54Е, И??? Ние не обожествяваме никой както вас. господин Иванов, дон Хулио, бок Шофора с гол в приятелски мач.![]()
Но не разбирам на какво отгоре сте навирили свински опашки и се дуете тука. Айде кържалийския китаец иди дойди, втория му ДПС отбор горе долу връзва нещата, ама при теб и Пиринката са взели дали. Та на кво отгоре се дуете така, вместо да си мълчите?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

Отдавна подозирам че си информатор на службите. Всичко знаеш, всичко можеш.helic wrote: ↑09 Aug 2025 22:09тирейци са в момента една голяма перачница на пари. ГолямаDonBasilio wrote: ↑09 Aug 2025 21:50чест ти прави, че не си затваряш очите като 96% от останалите
Един болен пропок ми разправя във фейсбук, че трябвало да минат 3 години, защото досега много се крадяло в тирето и на новия чорбаджия му трябвало време, за да влезе в процесите.Не може да сте толко т7пи!
След Аллахата ще чакаме и другия експерт Майкъла да посочи причините![]()
За това и не смеят да спечелят някой бараж, че да не хапнат УЕФА-джийския хой