Баскет лято 2025
Re: Баскет лято 2025
Съседите ни стигнаха до полуфинал. В Рига да застраховат добре залата а още по-добре да приложат зрителска схема фен-милиционер-фен-милиционер 
гледах последните минути, мача вече се доиграваше, германците спокойно си вкарваха наказателни, а словенците пробваха да изнервят мача и постояно се караха със съдиите. Лука вече беше напушен и едвам се сдържаше да не избухне, ама имаше вече 4 фаула и някак си се възпираше.Германците бяха в ролята на догонващи срещу Словения почти през целия мач, но в последната четвърт показаха защо са определяни за фаворит номер 1 за титлата. Лука Дончич блестеше с 39 точки, 10 борби и 7 асистенции, но това не се оказа достатъчно за словенците. Франц Вагнер поведе Бундестима с 23 точки, а 20 добави Денис Шрьодер.
не знам дали не парадира с отдаденост за Словения на евробаскет, вече спечелиха една титла преди няколко години с Драгич, сега не знам що не събира сили да им каже "а стига толкоз вече" ... ама и една ваканция в европа си е все пак, тук никой копче няма да му каже за режим и т.н.
гърция - турция
финландия - германия
Гледах целия мач Германия - Словения. Лука получи техническо някъде 2-3мин.след началото и естествено - за реплики към съдиите. После още едно нарушение му свириха през първата четвърт и натежа рано. .. Вкара 5-6, тройки, да.
Но наистина, след Грузия словенците вчера заеха второ място по мрънкане и оспорване от тези, които гледах
Но наистина, след Грузия словенците вчера заеха второ място по мрънкане и оспорване от тези, които гледах
Финландия надскочиха себе си и вече няма какво да губят. Едва ли ще паднат апк с 30 от Германия, така че...
Вечерта ще е люто дерби.

Вечерта ще е люто дерби.
Грузинците са се оплаквали повече от словенците - как е възможно!?!Nickish wrote: ↑11 Sep 2025 09:59 Гледах целия мач Германия - Словения. Лука получи техническо някъде 2-3мин.след началото и естествено - за реплики към съдиите. После още едно нарушение му свириха през първата четвърт и натежа рано. .. Вкара 5-6, тройки, да.
Но наистина, след Грузия словенците вчера заеха второ място по мрънкане и оспорване от тези, които гледах![]()
Не можах да гледам финландците, че големия имаше мач.
В крайна сметка закономерна победа за немците. По-класния отбор са и без много да се напрягат го показаха. Лаури направи най-лошия си мач, точно когато не трябва.
Гърция "изненада" цяла Европа и нищо от това, което очаквахме, не се получи. 
В мача за бронза съм за Финландия, за финала нямам предпочитания, мач да става
В мача за бронза съм за Финландия, за финала нямам предпочитания, мач да става