Китай: Тайпе и група радикали във Вашингтон опитват да въвлекат САЩ във война в Тайванския проток
И педерастчето НеНорм и групата му лигави лайнари тука ..педали кържави дейба ваша майка измет подчовешка ....
ДА ЖИВЕЕ КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА ОБЕДИНЕНА ЗАВИНАГИ С ОСТРОВ ТАЙВАН
-
Mad Viking
Кур за чснксйши и лайнарите му ..кур за турските свини живеещи в лайнан
кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
НЕ МИ ЦАПАЙ ТЕМАТА ИЗРОД ПЕДЕРАСТКИ - НЕНОРМ КУРВО ВЪН ОТ ТЕМАТА МИ
ВЪН БЕ ПЕДЕРАСТ ПРОКАЖЕН

кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
Re: ДА ЖИВЕЕ КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА ОБЕДИНЕНА ЗАВИНАГИ С ОСТРОВ ТАЙВАН
Тайван засече средно 2,63 милиона опита на ден за кибератаки от континентален Китай за 2025 г. срещу ключови обекти от инфраструктурата. Това е с 6% повече
от предходната година, според доклад на бюрото за сигурност на острова, публикуван през уикенда, предаде Киодо, съобщи БТА.

кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
само ПРТОСТОТО ПЕДАЛЧЕ ТЪПОУМНО НЕНОРМ-ШВЕСТЕРСОН не вдява ...яж лайна боклук
Президентът Си Дзинпин е домакин на церемония по посрещането на президента на Република Корея И Дже-мьонг в понеделник в Пекин. Лий започна четиридневното си държавно посещение в Китай в неделя. ФЪН ЙОНГБИН/КИТАЙ ДЕЙЛИ
Президентът Си Дзинпин подчерта необходимостта Пекин и Сеул да стоят твърдо на правилната страна на историята и да правят правилни стратегически избори на фона на трансформацията и турбуленцията на международния пейзаж.
Си направи изказването в понеделник по време на разговорите си с президента на Република Корея И Дже-мьонг в Голямата зала на народа в Пекин.
С голяма бизнес делегация Лий започна четиридневно държавно посещение в Китай в неделя, първото, откакто встъпи в длъжност през юни и първото пътуване на президент на ROK до Китай от 2019 г. насам. Си Дзинпин проведе голяма церемония по посрещането му преди официалните им разговори.
Си Дзинпин заяви, че както Китай, така и РОК носят важни отговорности за поддържане на регионалния мир и насърчаване на глобалното развитие, и те имат широки общи интереси.
Преди повече от 80 години Китай и РОК направиха големи национални жертви, за да постигнат победа в битката срещу японския милитаризъм, а днес те трябва да се обединят, за да защитят резултатите от Втората световна война и да защитят мира и стабилността в Североизточна Азия, каза той.
кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
Твърдо против боклуците на чанкайши и техните подгъзулници измекяри
Южнокорейският президент И Дже-мьон заяви днес, че е постигнат съществен напредък във възстановяването на доверието между Сеул и Пекин, като подчерта, че отношенията с Япония са също толкова важни, колкото и тези с Китай. Изявлението му беше направено в Шанхай и цитирано от Ройтерс, предава БТА.
По време на държавното си посещение в Китай И Дже-мьон проведе разговори с китайския президент Си Цзинпин. По думите на южнокорейския лидер Си е отбелязал, че при обсъждането на въпроса за въоръжената с ядрено оръжие Северна Корея е необходимо търпение.
Срещата между И и Си е втората им за по-малко от три месеца.
И Дже-мьон допълни, че Си Цзинпин е отбелязал колко трудно е изграждането на доверие и взаимно уважение между държавите, като е посочил, че „да се говори е лесно, но действията изискват значителни усилия“.

По време на държавното си посещение в Китай И Дже-мьон проведе разговори с китайския президент Си Цзинпин. По думите на южнокорейския лидер Си е отбелязал, че при обсъждането на въпроса за въоръжената с ядрено оръжие Северна Корея е необходимо търпение.
Срещата между И и Си е втората им за по-малко от три месеца.
И Дже-мьон допълни, че Си Цзинпин е отбелязал колко трудно е изграждането на доверие и взаимно уважение между държавите, като е посочил, че „да се говори е лесно, но действията изискват значителни усилия“.
кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
само пачаврата подстрекателска НеНорм и тъпоумните му другарчета гонзо-курво ,варненскята педерастка смрад и другирте ла
Джън Йонгниан, директор на Училището по публична политика в Китайския университет в Хонконг (Шънджън), също предупреди да не се обявява "повратна точка" или "отдолу" в отношенията между Китай и САЩ след търговските преговори и ангажиментите на най-високо ниво.
В интервю през ноември за Greater Bay Area Review, нова медия, Джън каза, че Китай и САЩ са навигатори на вълната на глобализацията след 80-те години и техните интереси остават преплетени в различни области - от икономика и сигурност до океан и пространство.
Тъй като търканията се засилиха, и двете страни всъщност станаха по-рационални, отбеляза той. "В миналото казвахме, че връзките между Китай и САЩ са "борба без разкъсване". Този път не само избегнахме разкъсване, но и постигнахме напредък в положителна посока чрез борба", добави Джън.
Дейвид Файърщайн, встъпителен президент и главен изпълнителен директор на George H.W. Фондация "Буш" за отношенията между САЩ и Китай отбеляза, че простото оттегляне от заплахите "не е реален напредък", а по-скоро връщане към предишния статут.
Firestein заяви, че 2025 г. е "трудна" и "бурна" година, тъй като волатилността и непредсказуемостта доминират, по време на която политиките на САЩ по отношение на митата, търговията и технологиите непрекъснато се колебаят, като заявените позиции се изместват от седмица на седмица - а понякога и от ден на ден.
"Но единственото подобрение, което мисля, че виждаме, е тонално подобрение. Мисля, че част от езика е по-умерен", каза той.
кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
кур за Ф-16 , КУР ЗА ПЕДЕРСОН
Тайван спира до второ нареждане полетите на изтребителите си Ф-16

кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
НеНорм лапай на Тръмпи уя ...ама не ти неблагодарна педерастка свиньо , ядеш лайна срещу него
Той не вярвал, че китайският президент Си Дзинпин ще поеме контрола над Тайван, това ясно още от интервюто.
"Зависи от него какво ще направи. Но знаете ли, аз му заявих, че ще бъда много недоволен, ако го направи, и не мисля, че ще го направи. Надявам се да не го направи", разяснява Тръмп пред "Ню Йорк таймс".
И добавя:
„Може да го направи при друг президент, но не мисля, че ще го направи, докато аз съм президент.“

"Зависи от него какво ще направи. Но знаете ли, аз му заявих, че ще бъда много недоволен, ако го направи, и не мисля, че ще го направи. Надявам се да не го направи", разяснява Тръмп пред "Ню Йорк таймс".
И добавя:
„Може да го направи при друг президент, но не мисля, че ще го направи, докато аз съм президент.“
кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
Re: ДА ЖИВЕЕ КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА ОБЕДИНЕНА ЗАВИНАГИ С ОСТРОВ ТАЙВАН
Пекин очаква и задълбочаване на взаимоотношенията си с Канада по време на посещението на канадския премиер в Китай, на фона на опитите на двете страни да възобновят връзките помежду си след напрежението между тях през последните години.
Здравото и стабилно развитие на китайско-канадските отношения служи на общите интереси на двете страни, каза Мао Нин.
Посещението на Марк Карни в Китай от 14 до 17 януари ще бъде първото подобно на канадски премиер от осем години насам.
.
Здравото и стабилно развитие на китайско-канадските отношения служи на общите интереси на двете страни, каза Мао Нин.
Посещението на Марк Карни в Китай от 14 до 17 януари ще бъде първото подобно на канадски премиер от осем години насам.
.
кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN
-
Mad Viking
Курво - това е борба с корупцията , а не като вас крадливи лайнарчета оскотели майка ви дейба.НЕНОРМ - да ти сера в уста
Си Дзинпин, генерален секретар на Централния комитет на Комунистическата партия на Китай, призова в понеделник за напредък на пълното и строго партийно самоуправление с по-високи стандарти и по-конкретни мерки, като подчерта, че битката с корупцията е голяма борба, която Партията не може да си позволи да загуби и никога не трябва да губи.
Си, който е и китайски президент и председател на Централната военна комисия, направи забележките, като същевременно се обърна към откриването на тридневната пета пленарна сесия на 20-та Централна комисия за проверка на дисциплината на ККП, висшия орган за борба с присадките на Китай, в Пекин.
Той призова усилията за ограничаване на властта до институционална клетка по по-добре замислен и ефективен начин и да продължи напред с антикорупционния стремеж с по-ясна визия и по-силна решителност, като по този начин осигури силна гаранция за постигане на целите и задачите на 15-ия петгодишен план (2026-30) период.

Си, който е и китайски президент и председател на Централната военна комисия, направи забележките, като същевременно се обърна към откриването на тридневната пета пленарна сесия на 20-та Централна комисия за проверка на дисциплината на ККП, висшия орган за борба с присадките на Китай, в Пекин.
Той призова усилията за ограничаване на властта до институционална клетка по по-добре замислен и ефективен начин и да продължи напред с антикорупционния стремеж с по-ясна визия и по-силна решителност, като по този начин осигури силна гаранция за постигане на целите и задачите на 15-ия петгодишен план (2026-30) период.

кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN