05.03.2026 - Четвъртък

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
MAD SCORPI

Re: 05.03.2026 - Четвъртък

Post by MAD SCORPI »

Dinko wrote: 05 Mar 2026 10:19
DonBasilio wrote: 05 Mar 2026 10:01
MAD SCORPI wrote: 05 Mar 2026 09:53

Путя, Путя... много си мек бате (а не си мека китка)... Аз ако съм на твое място им връткам и газ, и нефт и всякакви суровини и продукти.
Бих им казал - пошли на хуй ! И да се оправят. Толкова ли си наивен бе баце. Защо не сега, а след месец, след година. Ми просто е бе баце. След месец отоплителния сезон си отива. След година Урзула и СИЕ се надяват да са осигурили доставките (пак от руските недра) от други доставчици изцяло и гламавия ЕС народ да бъде за пореден път заметен с лъжата, че не потребява руски нефт и газ...

Спри да мислиш на глас и действай. Аз лично до бензина 3 евро на литър ще се справя. За другите ми е през дедовия :yes:
руснаците са мега-тъпаци и такива ще си останат. Няма какво да допълня по темата.
това не го бях видял ... :oops:
периодично излизат такива ... коментари, включая и масово раздухвани от роспропа. щели били да търсят други пазари за газа ... къде ще ги търсят тия други пазари? на Луната?! :oops: 8-)

сами се изгониха от европейския, на пазара на Китай и Индия се нахендриха, продавали били същите количества, тръби роспропа, ама мълчи на какви цени ги продава.
китай си има доставчици от другаде, от РФ постоянно им оферират нов газопровод, ама тия се правят на 2 и 1/2 и се ослушват, чуват само кога отсреща им казват "скидка", подписват за новата цена (по-ниска) и продължават да си траят.
с индииците - там още по заплетено им се получи, щото индия им плаща в рупии (индииските парички) и НЕ им позволява да ги изнасят извън страната. да си търсели начини какво да ги правят вътре в Индия ;)

но щели да търсят други пазари. или на Луната или някъде там ...
Пазари и търсене има. Както казах по-горе и в ЕС. И за никого не е тайна, че огромно количество на потребление на нефт и газ дефакто идва от РФ. Не случайно има т.н. "сенчест флот", и практиката насред океана да се препомпват количества и търговийката да си върви остава.
Китайците не са глупави. Ако искат ще сринат пазара на горива и цените ще фръкнат до небето. Познай кой ще гризне дървото. Не, не е Китай, дори не и Индия. Ще го гризнем ние. И САЩ ще го гризнат.

Но тук аз лично вдигнах темата с укор към Путин, че е мека Мара. Аз лично бих врътнал всякакви кранчета към ЕС немедлено. И както казах за всякакви стоки. Защото РФ все още изнася стоки, включително за балтийските ястреби... може да се провери ;)

НО няма време. Отивам на УС.... 8-)
Dinko

Post by Dinko »

MAD SCORPI wrote: 05 Mar 2026 10:41
Dinko wrote: 05 Mar 2026 10:19
DonBasilio wrote: 05 Mar 2026 10:01

руснаците са мега-тъпаци и такива ще си останат. Няма какво да допълня по темата.
това не го бях видял ... :oops:
периодично излизат такива ... коментари, включая и масово раздухвани от роспропа. щели били да търсят други пазари за газа ... къде ще ги търсят тия други пазари? на Луната?! :oops: 8-)

сами се изгониха от европейския, на пазара на Китай и Индия се нахендриха, продавали били същите количества, тръби роспропа, ама мълчи на какви цени ги продава.
китай си има доставчици от другаде, от РФ постоянно им оферират нов газопровод, ама тия се правят на 2 и 1/2 и се ослушват, чуват само кога отсреща им казват "скидка", подписват за новата цена (по-ниска) и продължават да си траят.
с индииците - там още по заплетено им се получи, щото индия им плаща в рупии (индииските парички) и НЕ им позволява да ги изнасят извън страната. да си търсели начини какво да ги правят вътре в Индия ;)

но щели да търсят други пазари. или на Луната или някъде там ...
Пазари и търсене има. Както казах по-горе и в ЕС. И за никого не е тайна, че огромно количество на потребление на нефт и газ дефакто идва от РФ. Не случайно има т.н. "сенчест флот", и практиката насред океана да се препомпват количества и търговийката да си върви остава.
Китайците не са глупави. Ако искат ще сринат пазара на горива и цените ще фръкнат до небето. Познай кой ще гризне дървото. Не, не е Китай, дори не и Индия. Ще го гризнем ние. И САЩ ще го гризнат.

Но тук аз лично вдигнах темата с укор към Путин, че е мека Мара. Аз лично бих врътнал всякакви кранчета към ЕС немедлено. И както казах за всякакви стоки. Защото РФ все още изнася стоки, включително за балтийските ястреби... може да се провери ;)

НО няма време. Отивам на УС.... 8-)
пазари и търсене имало - пари няма на тия пазари и търсенето е за тънка лайсна с много намаления на цената и накрая опрощаване на натрупаните задължения.
пропомпването среде океанО го оставяме за филмовата индустрия след време (ако има такава и пожелае да се занимава с това).
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

DonBasilio wrote: 05 Mar 2026 10:36
Ние сме от страната на ционистите.
Вие сте от страната, от която в момента има далавера. Утре друга.
Щом подкрепяш избиването на много, много деца е ясно що за тип си. :nargile:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Дайте някакъв лек за жестока хрема.
Dinko

Post by Dinko »

3 дена болнични
norm

Post by norm »

helic wrote: 05 Mar 2026 10:39
norm wrote: 05 Mar 2026 10:13
DonBasilio wrote: 05 Mar 2026 10:09
и тук наблюдаваме леко приземяване :shinner:
на тези целият им "ръст" е безрарборно строително с неистове темпове в споменатите градове плюс заводите около тях, другото е леш, а на социалното неравенството може за им завиди дори хАмерика от 19 век :kravar: но пък са комунистическа държава бореща корупцията та дрънка :good:
другаря Си сега му е идеалния момент да ви вземе на абордаж, докато краварите са заети с Иран.......
Но ми се вижда, че е страхлива путка и няма да посмее. :mrgreen:
сам ли изработи плановете и поведе ордите с орки през пролива след като вкара у кауша целия генерален щаб :popcorn:
въобще учиндолците нямате ли друга работа освен да мърсите държавни учреждения с присъствието си, да продуцирате малоумни песни и да плещите глупости у форумите :ugly004:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm

Post by norm »

Dinko wrote: 05 Mar 2026 10:52 3 дена болнични
ето до какво води нередовното пиене на сутрешно кафе :P :mrgreen:
бързо оздравяване :good:

п.с. стой настрана от отворения прозорец, че ветровете откъм раднево не помагат :42:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Dinko

Post by Dinko »

norm wrote: 05 Mar 2026 10:52
сам ли изработи плановете и поведе ордите с орки през пролива след като вкара у кауша целия генерален щаб :popcorn:
въобще учиндолците нямате ли друга работа освен да мърсите държавни учреждения с присъствието си, да продуцирате малоумни песни и да плещите глупости у форумите :ugly004:
други генерали и офицери в КНР няма, така ли? :roll:
Dinko

Post by Dinko »

norm wrote: 05 Mar 2026 10:55
ето до какво води нередовното пиене на сутрешно кафе :P :mrgreen:
бързо оздравяване :good:

п.с. стой настрана от отворения прозорец, че ветровете откъм раднево не помагат :42:
абе шемет, не съм аз с хрема ... :shock:
кьорсунтабелата?
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Не мога сега да изляза болничен. Някакви разтвори с морска вода ползвам но ефект йок.
Имам някакви египетски кристали в къщи, но не съм ги пробвал.
След каъто не съм запалил цигара ззначи положението е зле.
Post Reply