norm wrote: ↑05 Mar 2026 10:13
на тези целият им "ръст" е безрарборно строително с неистове темпове в споменатите градове плюс заводите около тях, другото е леш, а на социалното неравенството може за им завиди дори хАмерика от 19 век но пък са комунистическа държава бореща корупцията та дрънка
другаря Си сега му е идеалния момент да ви вземе на абордаж, докато краварите са заети с Иран.......
Но ми се вижда, че е страхлива путка и няма да посмее.
сам ли изработи плановете и поведе ордите с орки през пролива след като вкара у кауша целия генерален щаб
въобще учиндолците нямате ли друга работа освен да мърсите държавни учреждения с присъствието си, да продуцирате малоумни песни и да плещите глупости у форумите
като са некадърни и корумпета, ще ги вкара в кауша я.
Де да процедирахме и ние тука в БГ така с некадърната семинарно-коктейлна пасмина
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Не мога сега да изляза болничен. Някакви разтвори с морска вода ползвам но ефект йок.
Имам някакви египетски кристали в къщи, но не съм ги пробвал.
След каъто не съм запалил цигара ззначи положението е зле.
Не мога сега да изляза болничен. Някакви разтвори с морска вода ползвам но ефект йок.
лечение с праз, по традиционна античка рецепта
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
добре дошъл в клуба.
пробвам всякакви методи, само и само да не прибегна до оня наркотик ксилометазолина и производните му. Че там завърти ли се кръга и става страшно.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
лечение с праз, по традиционна античка рецепта
явно ви е помогнало, щом споделяте
Децата ми донесоха от Египет някакви кристали дето се разтварят в гореща вода и се вдишвали парите. Втора година си стоят и не съм ги пробвал. Довечера ако не ме отпушат спирам цигарите и жолтата.
добре дошъл в клуба.
пробвам всякакви методи, само и само да не прибегна до оня наркотик ксилометазолина и производните му. Че там завърти ли се кръга и става страшно.
Мдааа. Си е мамата... аз ползвам само в краен случай Африн. Наистина действа 12 часа за да спиш поне през нощта, но после пак в джаза... а ксило не ползвам, че.веднага губя обоняние и ми тече кръв от клюна...