да бе, от 8000 км бих успял да го спраhelic wrote: ↑05 Mar 2026 14:44врътката дето я направи е с мълчаливото съгласие на всички припоцЕnorm wrote: ↑05 Mar 2026 14:31кога пък съм го наричал г-н ганчевDonBasilio wrote: ↑05 Mar 2026 14:17
aaaaaa, вече е грозното жиже, преди това Г-н Г. Ганчев, най-големият меценат и спомоществорател на БГ спорт![]()
отдавна съм си споделял мнението, че врътката която направи с АД-то беше огромна грешка, и накрая нищо не спести
![]()
виж КЗЛ викам откак се помня![]()
![]()
![]()
, не мой да се правиш на улав
![]()
![]()
05.03.2026 - Четвъртък
Re: 05.03.2026 - Четвъртък
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
кое не разбра от написаното бе деба
не се ли изразих ясно - ]с мълчаливото съгласие на всички припоцЕ
хубаво е че така ти е пораснало самочувствието, че се имаш за ВСИЧКИ
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

не се занимавай с великия ЦСКА, кай сега ще има ли скоро чалъм за сеитба на арпаджик, или този път бълнуванията на хахото няма да доведат до нужната корекция

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
ще ми се да има корекция, ама не виждам засега особено голям страх у пазара, с изключение на някои сектори, както и на петрола.
Стоя настрани и чакам. Предуикендно не ми е комфортно, щото уикенда може и още бомби да предложи
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

премаркета е на червено, но и вчера беше така пък виж как свърши
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
говедата са като в поговорката - "Г*за насран, ама опашката вирната"
не стига, че са тумора на бг-футбола
не стига, че са курви на всяка власт
не стига, че ги докараха с червената армия тук
та не си гледат мизерното и позорно минало, ами глаголстват за неща, които не са им ясни ...

не стига, че са тумора на бг-футбола
не стига, че са курви на всяка власт
не стига, че ги докараха с червената армия тук
та не си гледат мизерното и позорно минало, ами глаголстват за неща, които не са им ясни ...

дони дъмб сега си правил устата зеленски и украинците (слава!) да му дадат дронове за да не пуца с пейтриът по шахедите
а май няма и година откакто му се правеше на мОж пред камината заедно с оня бузестия имбецил, че нямал карти на масата
тъп е като г*з мага гуруто, като едното нищо може да му дадЪт антички паспорт като един от тЕх
а май няма и година откакто му се правеше на мОж пред камината заедно с оня бузестия имбецил, че нямал карти на масата
тъп е като г*з мага гуруто, като едното нищо може да му дадЪт антички паспорт като един от тЕх
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
-
MAD SCORPI
Re: За Мад Скорпи, Дъртия и Попот. Коалицията на мира!
Всичко това е чудесно, но няма да ни спаси, ако все пак фанатици решат да си отмъщават на България затова, че предоставя своите летища за в.в.операции срещу държавата им, или пък ако се включи по друг начин. (ПОВТАРЯМ Дъщеря ми го преживя. Вие и вашите деца не сте!).DonBasilio wrote: ↑05 Mar 2026 11:43Иранско безобразие
Тръмп е наясно - с фанатици не се преговаря
Това е кръвожадна теократична диктатура, която изнася терор през проксита като Хизбула, Хамас и хутите, потиска собствения си народ и се стреми към ядрено оръжие
...
Благодаря ви за вниманието по този въпрос.
Също мисля, че за всяко нещо си има първопричина. Не защитавам Иран в никакъв случай, но ще кажа едно:
Сутринта се наслушах как ударите на САЩ и Израел са справедливи, защото са превантивни, и защото Иран щял да нападне Израел, също как щял да ги убие с ядрено оръжие (при положение, че межд.агенция за атомна безопасност не е потвърдила, че Иран има ЯО). По горе долу същата аналогия Путин започна СВО с превантивни мерки за да защити руснаците в Украйна и да предотврати очаквано нападение от Украйна.
Монетата има две страни, Доне, но май започнахме да искаме да пада на една страна. На тази на която искаме и считаме за нашата.
И накрая. Не знам как убиват жените в Иран, но знам как ги убиват тук и нарязват и слагат в куфар, нарязват с макетно ножче, заливат със сярна киселина, оскатяват, убиват деца и т.н..... Хайде да си оправим нашата кочина преди да оправяме кочината на другите.
-
MAD SCORPI
Да го духат украинцитеnorm wrote: ↑05 Mar 2026 15:14 дони дъмб сега си правил устата зеленски и украинците (слава!) да му дадат дронове за да не пуца с пейтриът по шахедите![]()
а май няма и година откакто му се правеше на мОж пред камината заедно с оня бузестия имбецил, че нямал карти на масата![]()
тъп е като г*з мага гуруто, като едното нищо може да му дадЪт антички паспорт като един от тЕх![]()
Та кой е агресора в тая война? И в много други?