екипът на Кабаков-к7рво е за теб!
16.07.2026 - четвъртък
Re: 16.07.2026 - четвъртък
е па он беше у първа линия леещ дитирамби за пбПаниковски wrote: ↑16 Jul 2026 16:19Хелик, виж как всички славчуви хора се нагмездиха при резидентоБившата председателка на 45-ото и 46-ото Народно събрание и депутатка от "Има такъв народ" Ива Митева ще бъде назначена за заместник-министър на транспорта и съобщенията. Това съобщи "Офнюз", а по-късно информацията беше потвърдена от Митева пред "Евроком".та спиш нещо
![]()
![]()
![]()

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
- DonBasilio
Иън Райт: „Не се страхувам от Аржентина така, както бих се страхувал от Франция или Испания.“
Джо Коул: „Първият мач на Меси срещу Англия? Ами, ще го приспим. Ще го приспим. Да, на 100%.“
Трой Дийни: „Мисля, че ще разгромим Аржентина. Ще спечелим поне с 2:0 и то без особени затруднения.“
Джон Тери: „Аржентина изобщо не ме притеснява. Не гледам на тях и да си мисля, че са по-добри от нас. Играч за играч, ние сме по-силният отбор.“
Гари Невил: „С централните защитници, които имат, не виждам как няма да им вкараме поне два гола. По-бързи сме, по-подвижни сме и разполагаме с по-добър състав.“
Пол Скоулс: „Ще бъде пълен хаос - ще има червени картони и какво ли още не. Всичко ще излезе извън контрол.“
Когато си спечелил само един голям трофей за последните 60 години, но говориш за действащия световен шампион като за поредното препятствие... футболът често намира начин да те върне на земята.

дека сте бре, няма с кой да се заяде човек

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
- Паниковски
Хелика сигур се е наредил на опашката на Дондуков

Отбори извън тройката не коментирам
Добър ден!
Получи се мач снощи, а имах ниски очаквания.
Тухел обърка конците яко, при 1:0 да смениш двама нападатели с двама защитника.
После пък след гола пуска двама нападатели за двама защитника.
Ако не беше малшанса на Мака с двете греди си отиваха англетата на резултат.
Многи силен мач на халфовете на гаучосите. Паредес, Мака и Енцо направиха най-силният си мач, поне които аз съм гледал - точно когато трябва.
Получи се мач снощи, а имах ниски очаквания.
Тухел обърка конците яко, при 1:0 да смениш двама нападатели с двама защитника.
Многи силен мач на халфовете на гаучосите. Паредес, Мака и Енцо направиха най-силният си мач, поне които аз съм гледал - точно когато трябва.
-
RONALDINHO GAUCHO
Нямам какво да добавя!Suomi wrote: ↑16 Jul 2026 17:19 Добър ден!
Получи се мач снощи, а имах ниски очаквания.![]()
Тухел обърка конците яко, при 1:0 да смениш двама нападатели с двама защитника.После пък след гола пуска двама нападатели за двама защитника.
Ако не беше малшанса на Мака с двете греди си отиваха англетата на резултат.
Просто и ясно.