23 VII 2026 IVтък Да повеем малко. Но умерено!

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Паниковски

Re: 23 VII 2026 IVтък Да повеем малко. Но умерено!

Post by Паниковски »

Грандиозен скандал избухна само дни след края на футболния Мондиал.

Най-голямата организация за следене на съмнителни залози, известна като "Групата от Копенхаген", алармира за сериозни нередности около доста мачове и събития от световното. Групата е следила за съмнителни залози около всичките 104 мача, а в 15 от тях са открити проблеми.

Пълният доклад все още не е публикуван, но Съветът на Европа оповести обобщение на заключенията му. Според източници, запознати с доклада, които говориха пред The Athletic анонимно, тъй като не са били упълномощени да го направят публично, сред сигналите по време на мачовете, които сочат потенциални нередности, са:

* Червеният картон, показан на южноафриканеца Темба Зване в 84-тата минута на мача на неговия отбор срещу Мексико, с който отборът му откри турнира

* Американският пазар за прогнози, базиран на криптовалути, Polymarket, е получил 4,8 милиона долара (3,6 милиона лири) на пазарите за това, че Испания няма да победи Кабо Верде в мача им от груповата фаза, който завърши с равенство 0:0

* Забавянето от три минути и половина от страна на екипа на видеоасистента на съдията (VAR) при отмяната на гол на испанеца Феран Торес при победата на Испания с 4:0 над Саудитска Арабия

Според източници в заключенията се посочва също така как Polymarket е открил залози на 2 юли с въпроса: "Ще играе ли Фоларин Балогун срещу Белгия?". Това е крайно съмнително, защото става само часове след червения картон за футболиста. Както е ясно, след обаждане от Доналд Тръмп до ФИФА, наказанието беше анулирано, а играчът се появи на терена в следващия мач. Или с други думи - имало е огромни залози това да се случи. Като при нито един от останалите 14 червени картона не се забелязва подобно нещо.

"Групата от Копенхаген" заяви, че е изпратила официално искане за писмено обяснение до ФИФА относно случая с Балогун.
Гаучо, а за ВАржентина кога? :hitler1: :hitler1: :771875: :dragonstouch:
Отбори извън тройката не коментирам
Паниковски

Post by Паниковски »

MAD SCORPI wrote: 23 Jul 2026 13:23
DonBasilio wrote: 23 Jul 2026 10:11
MAD SCORPI wrote: 23 Jul 2026 09:46 Силен европейски мач на Левски срещу много класен, но според мен равностоен, а на моменти бих казал и не толкова противник.
...

За реванша. Да, ще бъде трудно, но румънците ще търсят попадението за да влязат в ревашна, а ние имаме силните си козове - бързи крила, технични и вече научени да подават зад гърба на защитата и да излизат на позиции футболисти. Плюс добро боравене с опката в гъсти пространства. Очаквам Макун да се възстанови, евентуално Сангаре да бъде готов, Переа, както и Фабиен, Сула. Очаквам да вкараме гол, с който да затворим реванша. Това е. Казах !

Хубав ден !
Горе - долу съм съгласен. само задраскай този некадърник Фабиен, който не е част от ЛЕВСКИ вече!
Кирилов е другото контузено крило + Камдем.

Напред добре. Даже много добре. Но отзад се пропукахме 2-3 пъти от наши си тъпотии. Същото като с/у Дунав.
Многото контузени играчи също ще ни спънат.
Грешката е моя. надявам се простена. Да имах предвид Кандем. Кирилов... за вътрешното първенство. За ЕКТ не го виждам.

Нормално е да се пропукаме, но затова си имаме Вуцов. Вчера извади такова положемние, че ми се зави свят. Тази топка влизаше като месарски нож в труп на прасе ;)

Важното е, че момчетата имат самочувствието и мисля, че ще отстраним румънците.

И за ДУНАВ. Четох смешни коментари. Ама съдиятая, ама това, ама онова. Няма това онова. Пред Левски сваляш гащи и чакаш дали да бъдеш оноден брутално или с един два тека... и кротко го хоум. КАЗАХ !
да бе, видяхме ги мамалигарите, как бяха свалили гащи снощи :good: :gacho:
norm

Post by norm »

и сега какво :suspicious: говедата ке ручат другата седмица мамалига, така ли :suspicious: :mrgreen:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
DonBasilio

Post by DonBasilio »

norm wrote: 23 Jul 2026 14:11 и сега какво :suspicious: говедата ке ручат другата седмица мамалига, така ли :suspicious: :mrgreen:
по-вероятно да.
Мачът е 3-ен отвсякъде. Изобщо не съм оптимист и не влизам в общата еуфория, а стоя здраво стъпил на земята на 3 крака! Image
Image Image
Паниковски

Post by Паниковски »

DonBasilio wrote: 23 Jul 2026 14:29
norm wrote: 23 Jul 2026 14:11 и сега какво :suspicious: говедата ке ручат другата седмица мамалига, така ли :suspicious: :mrgreen:
по-вероятно да.
Мачът е 3-ен отвсякъде. Изобщо не съм оптимист и не влизам в общата еуфория, а стоя здраво стъпил на земята на 3 крака! Image
от рано джедайстваш :bottom: другата седмица да се избръснеш и да палнеш една свещица :good:
Паниковски

Post by Паниковски »

В района на Звенигород, близо до Москва, се е разбил изтребител Су-57, съобщават изданието "Осторожно, новости" и близките до силовите структури Telegram-канали "112" и Mash.

Според очевидци самолетът се е разбил между микрорайона Шихово в Звенигород и село Луцино, което се намира на около пет километра от Звенигород, а в близост е Кубинка в и едноименната военновъздушна база.

Според данни на "Коммерсант" катастрофирал е Су-57 — многоцелеви изтребител от пето поколение, първоначално предназначен да замести тежкия изтребител Су-27.
:kravar:
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Диктуваха ми котировки от пазара на Неа Петрици днес:
розов домат - 1 €
праскова - 0,8 €
краставици - 0,65 €

Деди, истина ли е? Или е като ракията, с която ме scam-наха на Рупите преди няколко години?
Image Image
norm

Post by norm »

Паниковски wrote: 23 Jul 2026 14:42
DonBasilio wrote: 23 Jul 2026 14:29
по-вероятно да.
от рано джедайстваш :bottom: другата седмица да се избръснеш и да палнеш една свещица :good:
ес-ем-ес-че, това онова :suspicious: :wellin: :good:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Паниковски

Post by Паниковски »

DonBasilio wrote: 23 Jul 2026 14:45 Диктуваха ми котировки от пазара на Неа Петрици днес:
розов домат - 1 €
праскова - 0,8 €
краставици - 0,65 €

Деди, истина ли е? Или е като ракията, с която ме scam-наха на Рупите преди няколко години?
оная малиновата ли :mrgreen: или там беше червено вино :gacho:
Паниковски

Post by Паниковски »

Данните сочат, че постоянният прием на повече от 100-150 грама чист алкохол седмично може да намали средната продължителност на живота с между една и пет години. При хората, които редовно надвишават тези количества, загубата може да достигне дори десетилетия. :shock: :facepalm:
бахти, как съм жив тогава :oops: :oops: :oops:
Post Reply