24-и юли 2026 5ък
- Паниковски
- DonBasilio
Re: 24-и юли 2026 5ък
Поздравления за резултата. Играта не съм гледал, защото ме е гнус!
Както не без основание казах, Карабах не са нищо особено. Уж хегемон, но шампион там стана Сабах, който Левски отстрани с Охене и Асен Митков миналата година.
Както не без основание казах, Карабах не са нищо особено. Уж хегемон, но шампион там стана Сабах, който Левски отстрани с Охене и Асен Митков миналата година.

дубрутру
чиче добре е преподавал на донЪ, заповед 66 не е изпълнена докрай
орденът на джедаите е жив

чиче добре е преподавал на донЪ, заповед 66 не е изпълнена докрай
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
- DonBasilio
- Паниковски
антички диверсант е Бачи
Отбори извън тройката не коментирам
-
MAD SCORPI
Същото казвам и за ЦУРА МИКРЕНСКА !Новият главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна Михайло Драпати смята, че жителите на Русия са "нация, която заедно с ръководството си няма право на съществуване", а жителите на Донбас "в по-голямата си част" са "криминални елементи", "несъзнателно население", че много от тях искат "безплатни блага и не искат да работят". "Виждаме, че не можем да ги наречем наши съседи. Това изобщо е нация с ръководство, която няма право на съществуване. Нищо цивилизовано не се е променило там в продължение на хилядолетия - нито в манталитета, нито в имперското амбициозно поведение", заяви Драпати за Русия.
Не можем да ги наречем наши съперници. Нямат право на съществуване, защото са криминални елементи и абсолютно несъзнателни свине.
КАЗАХ !
-
MAD SCORPI
Според зет ми, са надиграли тотлано Карабах, а някаквъ си СЕНСИ бил толкова добър. че можел дори сам да играе в срещата.DonBasilio wrote: ↑24 Jul 2026 07:29 Поздравления за резултата. Играта не съм гледал, защото ме е гнус!
Четох, че Лудогорец са хапнали два израелски геврека... Мисля, че ще отпад
- DonBasilio
Не съм ги гледал.MAD SCORPI wrote: ↑24 Jul 2026 11:14Според зет ми, са надиграли тотлано Карабах, а някаквъ си СЕНСИ бил толкова добър. че можел дори сам да играе в срещата.DonBasilio wrote: ↑24 Jul 2026 07:29 Поздравления за резултата. Играта не съм гледал, защото ме е гнус!
Четох, че Лудогорец са хапнали два израелски геврека... Мисля, че ще отпад
Бахчето хептен. Даже не знам с/у кой играят.