аз загатвам, вие отгатвайтеТрябва ли да се чувствам горд българин заради това, че от целия футболен свят единствен Златният цървул Стоичков в характерния си стил "мамата" подкрепи безумните, позорни, просташки, парвенюшки идеи на Инфантино?
Не е ли това квинтесенцията на българщината - "Дай тука тия кинти, ценностите си ги задръж!"???
05082026 сряда Една малка стъпка в правилната посока!
Re: 05082026 сряда Една малка стъпка в правилната посока!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

-
MAD SCORPI
Съвсем накратко за мача снощи.
Левски игра толкова, колкото му позволи противника. Последният беше дошъл с идеята да измъкне благоприятен резултат и цялата игра на отбора беше всичко в защита, а напред каквото се случи в хода на мача. Защитаваха се умело, на моменти твърдо, наситена средна линия, защитна таква. Дали се умориха или просто се пречупиха. Мисля, че второто. Голът в края беше заслужен и се надявам достатъчен. Можеше поне още един, но ...толкова. Скромното ми мнение е, че в момента Левски играе добре и независимо от контузиите, успява да минимизира загубите. Лично смятам, че този път новопривлечените са на равна и на по-висока класа, които добавят стойност.
Съдията няма да коментирам. Подмина две-три нарушения. ВАР щом е решил да потвърди, че няма дузпа, значи няма такава. Литовски педераст. Доказано !
Ревашнш. Всичко друго освен крайна победа ще ме разочарова. Смятам, че Левски е по-добрия отбор и желая упсех в Татарстан или там където е на майна си райна...
Със здраве !
Левски игра толкова, колкото му позволи противника. Последният беше дошъл с идеята да измъкне благоприятен резултат и цялата игра на отбора беше всичко в защита, а напред каквото се случи в хода на мача. Защитаваха се умело, на моменти твърдо, наситена средна линия, защитна таква. Дали се умориха или просто се пречупиха. Мисля, че второто. Голът в края беше заслужен и се надявам достатъчен. Можеше поне още един, но ...толкова. Скромното ми мнение е, че в момента Левски играе добре и независимо от контузиите, успява да минимизира загубите. Лично смятам, че този път новопривлечените са на равна и на по-висока класа, които добавят стойност.
Съдията няма да коментирам. Подмина две-три нарушения. ВАР щом е решил да потвърди, че няма дузпа, значи няма такава. Литовски педераст. Доказано !
Ревашнш. Всичко друго освен крайна победа ще ме разочарова. Смятам, че Левски е по-добрия отбор и желая упсех в Татарстан или там където е на майна си райна...
Със здраве !
- DonBasilio
убиецът пилее мръсни пари, ама файда никаква!Звездата на Макаби пожела да не играе срещу тире!

Ако Стоичков е цървул пишещия какво е? Какво е постигнал за да е шошон?Златният цървул Стоичков
Вие върнахте ли парите на черепухата и Шиши?DonBasilio wrote: ↑05 Aug 2026 15:27убиецът пилее мръсни пари, ама файда никаква!Звездата на Макаби пожела да не играе срещу тире!
т.е. това какво е постигнал пищещия отменя ли факта, че въпросния е цървул, готов и майка си да продаде за кинти.

- DonBasilio
Няма как да върнем нещо на субект под МагнитскиДедо Ильо wrote: ↑05 Aug 2026 15:42Вие върнахте ли парите на черепухата и Шиши?DonBasilio wrote: ↑05 Aug 2026 15:27убиецът пилее мръсни пари, ама файда никаква!Звездата на Макаби пожела да не играе срещу тире!
Това да не е литекс хоп станал на тире!
Закони има, които ЛЕВСКИ стриктно спазва!
Вие знаете ли какво значи закон, правилник, наредба? Исторически погледнато - не знаете!

- DonBasilio
Гомньо направи няколко пъти ЛЕВСКИ шампион като играч и вече веднъж като ръководител. А умрелите на посмешище!