Заслужана победа над Славия, снощи. Първото полувреме две неприятни контузии. Много прибързани действия и блокирани удари към вртата на Славия. Второто започнахме като първото и Славия ни поведе с наглед не толкова опасна контра, но изпълнението беше много добро. След това направените две смени не просто промениха играта, а вкараха отборът на Левски в типичния шампионски ритъм и всичко логично се подреди. Накрая и спасяването на Вуцов сложи капак на надеждите на Славия случайно да измъкне нещо. Е не измъкна.
А за всички, които дрънакт глупости за уреден мач и т.н. - в огромна част от двубоя Левски преимуществото на сините се изразяваше в цифри - около 80 към 20... Две дузини отправени удари, два гола срещу един получен. За съжаление и двама контузени. Славия е неприятен отбор, но си заминаха по реда. И то в отложен мач. На 09 септември съм на стадиона. Време е да освободим ЦУРА и да си заминават в Ловеч. Казах !
03092026 4тък 7/7
Re: 03092026 4тък 7/7

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
ама си беше забавно как припоците счупиха палците от стискане, грейнали усмивки на радост при 1:0 и после пак обратно с хленчене по дупките.MAD SCORPI wrote: ↑03 Sep 2026 12:41 Заслужана победа над Славия, снощи. Първото полувреме две неприятни контузии. Много прибързани действия и блокирани удари към вртата на Славия. Второто започнахме като първото и Славия ни поведе с наглед не толкова опасна контра, но изпълнението беше много добро. След това направените две смени не просто промениха играта, а вкараха отборът на Левски в типичния шампионски ритъм и всичко логично се подреди. Накрая и спасяването на Вуцов сложи капак на надеждите на Славия случайно да измъкне нещо. Е не измъкна.
А за всички, които дрънакт глупости за уреден мач и т.н. - в огромна част от двубоя Левски преимуществото на сините се изразяваше в цифри - около 80 към 20... Две дузини отправени удари, два гола срещу един получен. За съжаление и двама контузени. Славия е неприятен отбор, но си заминаха по реда. И то в отложен мач. На 09 септември съм на стадиона. Време е да освободим ЦУРА и да си заминават в Ловеч. Казах !
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Хелик, през к*ро ми е за вас и какво мислите. 
- Паниковски
говедцата приписват на нас собствените се въжделения и сънища

Отбори извън тройката не коментирам
нали често се шегуваме в тоя форум, та ще кажа само - вервам ти
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

- DonBasilio
КЗЛ 
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
Ми знаят, че е обръщалка за спонсора и затова са нервни, само ми е чудно в ЕКТ, ще ли го рекламират

- DonBasilio
ти защо не сложи една заплата на обръщалка?