Питай твоите роднини партизани и ятаци.
9.9.2026 - сряда
Re: 9.9.2026 - сряда
- DonBasilio
знам техния отговор.
Моля за твоя?

- Паниковски
- Паниковски
- DonBasilio
Ще получите един подарък. Като миналата година. Ще ви надиграем, но вие ще се радвате!
Като снощи прИнтер - Педал Артрит

- Паниковски
ти си носи лепилото за плочките и не джедайствай

Отбори извън тройката не коментирам
-
RONALDINHO GAUCHO
България е сред страните по Източния фланг на НАТО, които след началото на войната в Украйна са изправени пред засилени руски хибридни заплахи. Това се посочва в доклад на Службата за изследвания на Конгреса на САЩ, публикуван на 11 август 2026 г.
С тая калпава политическа класа толкова.Government debt out of control: Now France is where Greece stood in 2009
In Europe, interest rates are rising faster than in Japan and the US. Sorgenkind France is approaching Greece's level of debt during the debt crisis a decade and a half ago. His political class is paralysed, fiscal consolidation seems out of the question.
-
MAD SCORPI
Народна Република България !?!
Не се срамувам, че съм роден и израсъл в НРБ ! Тогава имаше държава. Сега се чувствам територианец, живея като такъв, не ми пука въобще за Територията и територианците и гледам аз да съм добре. Когато преценя и когато няма какво да ме свързва с Територията ще си бия камшика нейде по света, и както е казал поета: " ... Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!" ...
Не не се срамувам. Да се срамуват тези, които се отричат от миналото, от миналото на своите родители. Да се срамуват и да ядат бананите, за които толкова копнееха.
Не се срамувам, че съм роден и израсъл в НРБ ! Тогава имаше държава. Сега се чувствам територианец, живея като такъв, не ми пука въобще за Територията и територианците и гледам аз да съм добре. Когато преценя и когато няма какво да ме свързва с Територията ще си бия камшика нейде по света, и както е казал поета: " ... Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!" ...
Не не се срамувам. Да се срамуват тези, които се отричат от миналото, от миналото на своите родители. Да се срамуват и да ядат бананите, за които толкова копнееха.
Може и още !Дизелът в България продължава рязко да поскъпва и вече достига 1,92 евро за литър на някои столични бензиностанции. Средната цена на горивото в страната е 1,87 евро, докато премиум дизелът вече се продава средно за 2,08 евро за литър. Само от началото на годината обикновеният дизел е поскъпнал с 62 евроцента.