9.9.2026 - сряда
-
RONALDINHO GAUCHO
Re: 9.9.2026 - сряда
Дедо Скорпи, кой е казал, че трябва да се срамуваш, най-малкото това не зависи от теб!
НЕ, тогава нямаше държава, имаше някакъв придатък на сесесере! Не случайно го имаше вица, че когато в МАсква пръднели, бай Тошо се насирал! 
да го дуат, батко ви мина на ток.MAD SCORPI wrote: ↑09 Sep 2026 13:15Може и още !Дизелът в България продължава рязко да поскъпва и вече достига 1,92 евро за литър на някои столични бензиностанции. Средната цена на горивото в страната е 1,87 евро, докато премиум дизелът вече се продава средно за 2,08 евро за литър. Само от началото на годината обикновеният дизел е поскъпнал с 62 евроцента.
и по силата на теоремата на бай Лупи колкото повече се вдига дизела и колкото повече километри въртя, толкова по-богат ставам
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

-
MAD SCORPI
РЕАЛ(но) довечера Левски трябва да вземе мача с ЦСКА. Писна ми от клишета, че в дербото нямало фаворит и формата нямала значение. Няма такъв филм. Има фаворит и той е Левски. Единственото, кооето не би позволило Кевсарювото кесарю е подценяване на двубоя от страна на футболиситтие и тренъорския състав, натрупана умора, грешки в хода на двубоя.
За разлика от свинете, футболиситите в синъо изиграха доста интезнизвни мачове, хвърлиха много сили, включително обръщаха резултат. Все още скамейката ни е къса за по два мача в седмицата. Имаме контузени. Донякъде и ходовете на дон Хулио също изненадват, но той си е такъв.
Да вземе купата този, който изиграе по-добре мача. За мен Левски е фаворит. Но самата купа за мен е пълен ташак и безмислена. Купа в един мач без да е имало съревнование... смехория.
К§Р за ЦУРА.
За разлика от свинете, футболиситите в синъо изиграха доста интезнизвни мачове, хвърлиха много сили, включително обръщаха резултат. Все още скамейката ни е къса за по два мача в седмицата. Имаме контузени. Донякъде и ходовете на дон Хулио също изненадват, но той си е такъв.
Да вземе купата този, който изиграе по-добре мача. За мен Левски е фаворит. Но самата купа за мен е пълен ташак и безмислена. Купа в един мач без да е имало съревнование... смехория.
К§Р за ЦУРА.
Не съм фен на комунизЪма но веднъж се замислих какво е било построено за ония 45 години и какво последните 36.
Безпристрастно, само фактите. Друг е въпроса дали е било добре за хората или не. И къде сме били ние тогава и къде Гърция, Турция и Румъния примерно. Някои тук са били изучени от родителите си през онова време и получели от тях апартаментче и други неща.
Не всичко е черно и бяло. Но тия които тогава бяха отявлени комунисти сега май-кресливо се подмазват на новите чорбаджии. Начин на мислене и възпитание. Аз съм с вас, който е на власт.
Безпристрастно, само фактите. Друг е въпроса дали е било добре за хората или не. И къде сме били ние тогава и къде Гърция, Турция и Румъния примерно. Някои тук са били изучени от родителите си през онова време и получели от тях апартаментче и други неща.
Не всичко е черно и бяло. Но тия които тогава бяха отявлени комунисти сега май-кресливо се подмазват на новите чорбаджии. Начин на мислене и възпитание. Аз съм с вас, който е на власт.
Караш бричката с гумени цървули да не те хване тока?helic wrote: ↑09 Sep 2026 13:23да го дуат, батко ви мина на ток.MAD SCORPI wrote: ↑09 Sep 2026 13:15Може и още !Дизелът в България продължава рязко да поскъпва и вече достига 1,92 евро за литър на някои столични бензиностанции. Средната цена на горивото в страната е 1,87 евро, докато премиум дизелът вече се продава средно за 2,08 евро за литър. Само от началото на годината обикновеният дизел е поскъпнал с 62 евроцента.
и по силата на теоремата на бай Лупи колкото повече се вдига дизела и колкото повече километри въртя, толкова по-богат ставам![]()
![]()
![]()
![]()
-
RONALDINHO GAUCHO
Не съм фен на комунизЪма, НО....
Ей това НО казва всичко...

Ей това НО казва всичко...
бос баце, бос
да мога да заземявам

ми не знам кво е било построено, ма за 45 години една магистрала не са можали да построят.Дедо Ильо wrote: ↑09 Sep 2026 13:25 Не съм фен на комунизЪма но веднъж се замислих какво е било построено за ония 45 години и какво последните 36.
Не всичко е черно и бяло. Но тия които тогава бяха отявлени комунисти сега май-кресливо се подмазват на новите чорбаджии. Начин на мислене и възпитание. Аз съм с вас, който е на власт.![]()
ебах аз тая космическа нация, дето не е имала нито една завършена магистрала

Ти кога стана антикомунист(неокомунист)? Преди промените или след тях?RONALDINHO GAUCHO wrote: ↑09 Sep 2026 13:27 Не съм фен на комунизЪма, НО....
Ей това НО казва всичко...![]()
![]()
![]()