helic wrote: ↑10 Sep 2026 11:25
с малката батерия съм, просто няма смисъл от по-голямата в случая.
Аз също очаквам с интерес да видя как ще се държи зимата това чудо. Все пак НА Варна зимата не е от най-лютите и в общия случай трае десетина дена

Предполагам зимно време и това, че колата е навън, а не в гараж, ще окаже влияние.
Ама съм запазил и бензин ДВГ-то, тъй че сме готови и за тако, и за вако

Имам и колело като дон Базилио
Взел си я основно за градско. Големшка ми се вижда за градско ама то на варна освен два месеца в годината нямате движение
BYD много ги хвалят. В Барселона видях представителство, както и на някакви други китайци.
Абе карай я със здраве...
само последно една моя конспирация:
Сега зарибяват здраво. След да кажем петилетка, ЕА ще се увеличат достатъчно, така, че да ползват смерт фунцкиите им и "тарикатите", които зареждат вкъщи всъщност да плащат цената, която се зарежда на обществена станция. Накратко: боцаш шепсела, колата почва да се зарежда, но праща и инфо до ЕВН, че еди кой си абонат е боцнал щепсел да си зарежда ЕА. Източения ток във фактурата идва на отделен ред, че и три даже: производство, пренос, консумация и шляп колко там цента е цената. Това, ако не го направят ще са ебати глупаците.
Отделно след петилетка няма да има келепир без данък, без зелена и синя зона.... бецален... това, ако не го направят ще са ебати глупаците.
Файнъли: не ми казвай, че си за зелената енергия "НЕ ТИ ВЯРВАМ" това е пълен ташак, знаеш