какво общо има осмокласнико сос супер купата
10.09.2026 - 4-ти ден от седмицата
Re: 10.09.2026 - 4-ти ден от седмицата
Last edited by norm on 10 Sep 2026 16:07, edited 1 time in total.
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
МУрален победител както винаги"лески загуби Суперкупата. На трибуните обаче за кой ли път победата бе категорично ваша. Поклон, лескари!", пишат от "Герена".
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
- DonBasilio
Що плюете Буцов? Нали беше национал?
- DonBasilio
kakъв ще да е в свободното си време, но не е подходящ за вратата на ЛЕВСКИ!

когато някой играе слабо, ако ще и папата да е, го казваме ясно
Така правим в Левски
В други клубове в такива случаи идват майките на футболистите, за да ги охраняват
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- Паниковски
това лецковците не чететеMAD SCORPI wrote: ↑10 Sep 2026 15:12 Уважаеми гусин Паниковски.
https://cdn.kmag.net/public/data/www-do ... 030926.pdf
Този кораб ако си му видял характеристиките е доста апетитен. Все пак е 3 тонен ! Не ме разбирай погрешно, но това чудо, освен че ще харчи като бюфет на AI почивка, ще амортизира гуми, окачване и нищо чудно да изисква сериозни следгаранционни ремонти. Т.е. аз честно казано, се отказвам. По-добре да си карам бензиновото Бентли (опс...) нищо, че е старомодно.
говорех за 8Х, не за 9Х
PHEV, 2.0 turbo, три електромотора, 70 kWh батерия, дължина около 5,10 м, 900 V архитектура, 3.5 до 5.1 литра на 100 км в хибриден режим
за следгаранционния ремонт да му мисли следващия собственик
чекай да видим на какви цени ще ги пуснат в Б-я, но трябва да понее 30-40% по-ниски европейските производители
Отбори извън тройката не коментирам
-
MAD SCORPI
За мосю Паниковски сме избрали този модел. Освен това е ефтинко - около 5К еврака мисля в БългарияDonBasilio wrote: ↑10 Sep 2026 15:28
P.S. Тази дачия всъщност е модел на Рено (Renault Kwid), който е правен за Индия.Ега Паника ходи командировка с такова Рено до Анталия
! С малкия двигател
![]()

-
MAD SCORPI
ТИ СИ ЗНАЕШ! Аз краден от Тойота 2.0 мотор не бих карал. Това, ако го докараш от София до Бургас при 140 км макс.скорост и поддържана в голяма част такава, ела ми се похвали. Тази тухла още на Ихтиман ще ти е изпаразнило батерията при тази скорост и след това ще си на разход около 10-12/100... Е разбира се, ако караш като песнионер може да влезеш в посочения разход, но се съмнявам.Паниковски wrote: ↑10 Sep 2026 16:30това лецковците не чететеMAD SCORPI wrote: ↑10 Sep 2026 15:12 Уважаеми гусин Паниковски.
https://cdn.kmag.net/public/data/www-do ... 030926.pdf
Този кораб ако си му видял характеристиките е доста апетитен. Все пак е 3 тонен ! Не ме разбирай погрешно, но това чудо, освен че ще харчи като бюфет на AI почивка, ще амортизира гуми, окачване и нищо чудно да изисква сериозни следгаранционни ремонти. Т.е. аз честно казано, се отказвам. По-добре да си карам бензиновото Бентли (опс...) нищо, че е старомодно.![]()
![]()
говорех за 8Х, не за 9Х
PHEV, 2.0 turbo, три електромотора, 70 kWh батерия, дължина около 5,10 м, 900 V архитектура, 3.5 до 5.1 литра на 100 км в хибриден режим![]()
за следгаранционния ремонт да му мисли следващия собственик![]()
![]()
чекай да видим на какви цени ще ги пуснат в Б-я, но трябва да понее 30-40% по-ниски европейските производители![]()
Моят пряк началник се качи на CX-90. Ами доволен е
... а ти се ослушвай още и скачай на китайски пръчки.
Скорпи,
Паника в тоя модел само по диагонал могат да го вкарат
и кога е изпил всичкото вино, което си му предоставил на отговорно съхранение, НАВЕДНЪЖ
Паника в тоя модел само по диагонал могат да го вкарат
и кога е изпил всичкото вино, което си му предоставил на отговорно съхранение, НАВЕДНЪЖ
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА