А за баланс да напълнят чекмеджетата с хартия на макс
11.09.2026 5ък
Re: 11.09.2026 5ък
За счупена глава с бутилка само сектор А затворен за един мач.
Друг отбор щяха да го извадят от А група.
-
MAD SCORPI
Дано другия път това е отборът на ЦСКА !
Иначе бях свидетел. Не съм сигурен, че това беше стъклена бутилка, защото ако беше такава то на този главата му щеше да се пукне като зряла диня. Така или иначе това е много лоша постъпка и една нормална видеорегистрация ще хване този кретен. Не оправдавам и осъждам такова поведение.
Дон Базилио показа някои очеизбодни съдийски аванти за ЦУРА, които разбира се не оправдават слабата игра на сините, но е факт, че червените курви на терена пак бяха побутвани. Чеп (за тях) за зеле не става от тая пасмина в червено - ръгачи и катили. КАЗАХ !
- DonBasilio
Скорпи, пластмасова бутилка не може да спука глава. От опит го знам.MAD SCORPI wrote: ↑11 Sep 2026 14:02Дано другия път това е отборът на ЦСКА !
![]()
Иначе бях свидетел. Не съм сигурен, че това беше стъклена бутилка, защото ако беше такава то на този главата му щеше да се пукне като зряла диня. Така или иначе това е много лоша постъпка и една нормална видеорегистрация ще хване този кретен. Не оправдавам и осъждам такова поведение.
Дон Базилио показа някои очеизбодни съдийски аванти за ЦУРА, които разбира се не оправдават слабата игра на сините, но е факт, че червените курви на терена пак бяха побутвани. Чеп (за тях) за зеле не става от тая пасмина в червено - ръгачи и катили. КАЗАХ !
А тия картинки нищо не показват. На повторенията се вижда как Мартино играе пръв за топката и прибира крака. Наказанията за бутилката и една среща за побойника Димитров говорят обратното. Не умеете да губите. признайте си че бяхте слаби и Цръц ви размаза. Има такива мачове. Вие ще сте доволни само ако Ромислав Гнусев ви свири.
какво е станало, да не би секБтор след мача от националния да се е преместил на солунскаОфициалният клубен магазин на ЦСКА в центъра на София е станал обект на вандализъм на 9 септември. Пред входа на обекта - на улица "Солунска", са били изсипани огромно количество отпадъци.
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
ега ударят катинара и на бостанджийската колибаОбщина Варна забрани достъпа до пет незаконни строежа в местността "Баба Алино", съобщиха от администрацията.
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
- DonBasilio
Познавах собственика на къщата, в която се помещава този клозет!norm wrote: ↑11 Sep 2026 14:51какво е станало, да не би секБтор след мача от националния да се е преместил на солунскаОфициалният клубен магазин на ЦСКА в центъра на София е станал обект на вандализъм на 9 септември. Пред входа на обекта - на улица "Солунска", са били изсипани огромно количество отпадъци.![]()
![]()
Ега падне дрон шахед и я изтрие от лицето на Земята сосе последния неузаконен етаж (пак измама и беззаконие)

DonBasilio wrote: ↑11 Sep 2026 16:09Познавах собственика на къщата, в която се помещава този клозет!norm wrote: ↑11 Sep 2026 14:51какво е станало, да не би секБтор след мача от националния да се е преместил на солунскаОфициалният клубен магазин на ЦСКА в центъра на София е станал обект на вандализъм на 9 септември. Пред входа на обекта - на улица "Солунска", са били изсипани огромно количество отпадъци.![]()
![]()
![]()
Ега падне дрон шахед и я изтрие от лицето на Земята сосе последния неузаконен етаж (пак измама и беззаконие)
ега ти пее на уше ката неделяЙорданка Христова: Четири не ми е любимо число, но е страхотен подарък
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
- DonBasilio
все такива да си ви феновете.norm wrote: ↑11 Sep 2026 16:48DonBasilio wrote: ↑11 Sep 2026 16:09Познавах собственика на къщата, в която се помещава този клозет!![]()
Ега падне дрон шахед и я изтрие от лицето на Земята сосе последния неузаконен етаж (пак измама и беззаконие)ега ти пее на уше ката неделяЙорданка Христова: Четири не ми е любимо число, но е страхотен подарък![]()
По 539 човека на домакиство и и да излизат веднъж в годината, когато слънцето огрее и гъза на маймуната!