14 септември 2026 г. Понеделник

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
MAD SCORPI

Re: 14 септември 2026 г. Понеделник

Post by MAD SCORPI »

Резултатът беше справедлив вчера между Ботев Вр и Левски. Епизодични проблясъци, доста единоборства, накъсвания от страна на врачани, но като цяло вял мач.
Според мен футболистите на Левски са физически и психически изморени. След мачовете с АЕК, физически се вижда, че отпадат бързо, а фактът, че не им вървят пасовете, връщат често назад, лутат се а атака и правят много непредизвикани грешки (вчера Вуцов за пореден път направи непредизвикана глупост, която можеше да коства загуба), говори за психическо натоварване, от там и неувереност.

Вярвам, че за мача с Ред Бул Залцбург ще се стегнат, след което почиваката трябва да се използва максимално. Ротациите на Веласкес просто не сработват, но е добре, че Сангаре се завърна, очакваме и Бурас, като последния вярвам, че ще даде нужното в средата на терена.

Днес е ОС на клуба. Ще видим какви решения ще се вземат, но що касае съставът, задължително трябва да се търси нападател таран, крило за конкурент на Бала, също и човек за мястото на Майкон, както и халф за конкурент на Сержинъо. Ниватат е дълга и нез конкурентни позиции ще окапаем бързо, бързо...

Последно: интересни са ми футболисти от съперника, които са играли в Левски. Ще се скъсат от натягане, а когато играха в Левски бяха гола вода....така е всъщност и за другите отбори ;)
norm

Post by norm »

дубрутру :mrgreen:

съдията ли попречи на гуведата да си заминат с три точки :hitler1:
как не е посмял да им даде дуЦпа или изгони някой от омразите :hitler1:
чекаме некой да измучи анализ на събитията на терена :popcorn: :mrgreen:

междувременно поздрав за чичето и учиндолскио му прЕател :good:

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm

Post by norm »

MAD SCORPI wrote: 14 Sep 2026 10:07 ...

Последно: интересни са ми футболисти от съперника, които са играли в Левски. Ще се скъсат от натягане, а когато играха в Левски бяха гола вода....така е всъщност и за другите отбори ;)
очевидно всички мразят говедата, дори тези, които са риткАли при тех :shinner: питам се защо ли ;) :mrgreen:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

DonBasilio wrote: 14 Sep 2026 09:03 К7р за Враца!
2 за Кресна, дето чаках час и 20 мин снощи!
Отиди да благодариш на вашия човек Белев и Сандев.
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

norm wrote: 14 Sep 2026 10:13

очевидно всички мразят говедата, дори тези, които са риткАли при тех :shinner: питам се защо ли ;) :mrgreen:
Мрази този, който не може да достигне нивото на този, който мрази, или това което мрази. Така е било и така и ще бъде. Мразенето е Субективно понятие, което е свързано с нравственото, интелектуално и психическо състояние на индивида. Мразят лузърите. Това са факти, а не празни приказки.
norm

Post by norm »

MAD SCORPI wrote: 14 Sep 2026 11:55
norm wrote: 14 Sep 2026 10:13

Мрази този, който не може да достигне нивото на този, който мрази, или това което мрази. Така е било и така и ще бъде. Мразенето е Субективно понятие, което е свързано с нравственото, интелектуално и психическо състояние на индивида. Мразят лузърите. Това са факти, а не празни приказки.
аз си мисля, че не е до нивото, а до отношението :good:
има много хора на този свят с нашите професии, които са по-добри и успешни в практикуването ѝ, но това не ни прави да ги мразим :mrgreen:
но виж, ако някой не ми е дал шанс или умишлено ме е спъвал, вероятно ще съм допълнително мотивиран да покажа, че е сгрешил ;) :mrgreen: може би думата омраза не е 100% описание на истинската причина бившите ви футболисти да се стараят още повече в мачовете срещу вас, но не е и 100% грешно такова :nargile:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Паниковски wrote: 14 Sep 2026 09:09
КПП ли имаше :gacho:
тцъ!
Такива като Дъртия беха направили бахти задръстването и се наиграх! :gacho: :shinner: :ugly004:
Мачът от Враца го гледах по радиото. Добре, че бяхме с колата на Доня БАзилия и от скъп бензин спестих.
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

MAD SCORPI wrote: 14 Sep 2026 10:07 Резултатът беше справедлив вчера между Ботев Вр и Левски. Епизодични проблясъци, доста единоборства, накъсвания от страна на врачани, но като цяло вял мач.
Според мен футболистите на Левски са физически и психически изморени. След мачовете с АЕК, физически се вижда, че отпадат бързо, а фактът, че не им вървят пасовете, връщат често назад, лутат се а атака и правят много непредизвикани грешки (вчера Вуцов за пореден път направи непредизвикана глупост, която можеше да коства загуба), говори за психическо натоварване, от там и неувереност.

Вярвам, че за мача с Ред Бул Залцбург ще се стегнат, след което почиваката трябва да се използва максимално. Ротациите на Веласкес просто не сработват, но е добре, че Сангаре се завърна, очакваме и Бурас, като последния вярвам, че ще даде нужното в средата на терена.

Днес е ОС на клуба. Ще видим какви решения ще се вземат, но що касае съставът, задължително трябва да се търси нападател таран, крило за конкурент на Бала, също и човек за мястото на Майкон, както и халф за конкурент на Сержинъо. Ниватат е дълга и нез конкурентни позиции ще окапаем бързо, бързо...

не съм гледал мача, но четох един анализ, Кривият терен, който не подходжда на тики-така стила на Дон Хулио. Започнали са да играят на високи топки, за да избегнат бабуните и сме били паднали сами в капана.
К7р за Враца, Етрополе и Панчарево!
и Сасуоло :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :shinner: При толккова похарчени песос :facepalm:
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Дедо Ильо wrote: 14 Sep 2026 10:47
Отиди да благодариш на вашия човек Белев и Сандев.
Нали копаят нещо там по баира?? Много се краде по този край :gacho:
Image Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Сега терена виновен. :facepalm: Той не е ли и за двата отбора?
Post Reply