16.09.2026 сряда
- Паниковски
-
MAD SCORPI
Re: 16.09.2026 сряда
Всички са допрели ухо за да слушат очертаните нови хоризонти от Главния комисар на ЕССР.
Звучът познати реплики
"Комунизмът — това е съветска власт плюс електрификация на цялата страна.“
„Електрификация плюс съветизация — равно на комунизация!“
Ще строим АЕЦ, ще слагаме панели, вкл. на балкона на кака ЦЕЦА.
Очерта се и нов враг - КИТАЙ
Ръкопляскания (малко вяли). Залата е 2/3 пълна - ще има порицание...
Звучът познати реплики
"Комунизмът — това е съветска власт плюс електрификация на цялата страна.“
„Електрификация плюс съветизация — равно на комунизация!“
Ще строим АЕЦ, ще слагаме панели, вкл. на балкона на кака ЦЕЦА.
Очерта се и нов враг - КИТАЙ
Ръкопляскания (малко вяли). Залата е 2/3 пълна - ще има порицание...
Добро утро!
Харесват ли ви "демократичните" правилните горива?
Харесват ли ви "демократичните" правилните горива?
-
MAD SCORPI
Че какво им е ? Аз до 3 евро.ще си карам колата. Даже мисля, че до 5 ще се справя...
Пък и ходенето пеш е добре за талията...
В клуба на богатите сме. Да се държим като такива и да не хленчим. И ако в себе си утеха не намерим...
-
MAD SCORPI
Освен това уважаемата госпожа Урсула фон дер Лайен, очертава розово бъдеще на Европейски съюз. Аз такъв партиен пленум на съм вибдал и по бай Тошово време... то са тестиси, пърдон тезиси, то са политки, нови европейски пътища... а и с надеждния украински партньор бъдещето ни е мед и масло... чакай, чакай да чуя за украинците...украинците се бият за свободата на ЕС.... ох пуснах сълза. Ще заделя няколко стотачки за помощ. Пайтриот вече са поръчани... печки за дърва също... ох, къде ми е салфетката....
Путин е виновен.MAD SCORPI wrote: ↑16 Sep 2026 10:56Че какво им е ? Аз до 3 евро.ще си карам колата. Даже мисля, че до 5 ще се справя...
В клуба на богатите сме. Да се държим като такива и да не хленчим. И ако в себе си утеха не намерим...![]()
дубрутру

чичка, не мисля, че осъзнаваш колко си правДедо Ильо wrote: ↑16 Sep 2026 11:56Путин е виновен.MAD SCORPI wrote: ↑16 Sep 2026 10:56Че какво им е ? Аз до 3 евро.ще си карам колата. Даже мисля, че до 5 ще се справя...
В клуба на богатите сме. Да се държим като такива и да не хленчим. И ако в себе си утеха не намерим...![]()
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
аз моята кола и 4 евро да станат дизела и бензина ще я карамMAD SCORPI wrote: ↑16 Sep 2026 10:56Че какво им е ? Аз до 3 евро.ще си карам колата. Даже мисля, че до 5 ще се справя...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.