Дедо Ильо wrote: ↑18 Sep 2026 20:41
аз ако бях на тяхно място, отдавна да съм превърнал Масква в "ядерна пустиня".
съвсем сериозно бих изпратил при Аллах едни 40-50 мельона съветски ватници без да ми мигне окото.
за да си знаят китайците какво ги чака тях.
Ултра, ти пиеш повече от мен брат.
Това с Лукойл какво е? Краденето на танкери с петрол какво е? Това с Куба какво е? Взеха петрола на Венецуела сега ще им пазят златото.
Путин нападна Украйна. Факт.
Ирак, Иран кой нападна? Кой държи петролните полета на Сирия?
Не искам руски ботуш да стъпва тук. Но не харесвам и неокомунизма дето ни се натрапва. Който гледа реално се етикира като путинист.
Ние сме буфер. И еничарите в БГ са за ортома и чатал оти ке не вкарат в беля.
няма нормален човек, който да не иска Иран, Ирак (със Саддам), Сирия (с Асад), Венецуела, Куба, Северна Корея, Роисся, Китай да бъдат размазани по начин, по който разделянето и окупацията на Германия след 1945 да им се стори като разходка в парка.
а Хирошима и Нагасаки -- като изтървано барбекю на суха селска поляна
не виждам как можеш да кажеш и една добра дума за диктаториските режими на тези държави?!?
това с Лукойл какво е?
подсети ме, какво точно се е случило на Лукойл, че явно съм пропуснал нещо.
в кои европейски държави каквито и да било активи на Лукойл са национализирани и там Путин е пил по една студена война?
всяка от тези държави е финансирала не една операция за убийства, тероризъм, нападения и какво ли още не срещу съседите си, Израел, България и един куп други държави.
и коренът на това зло е съветска Роисся.
първо нея трябва да освободим от самата себе си, та съдбата на Картаген да им се стори като вечно втори шанс в живота
а че щатите в момента са някаква странна държава с комбинация между техно-нацизъм и в определени щати с твърде либерално отношение към гейовете или бездомниците и наркоманите-престъпници... ами -- лошо е. но те ще се оправят бързо. като промяната ще започне още след изборите през ноември. а след 2 години изцяло ще изритат тръмпаците.