бяхме с приятели у хутърс, србвахме ладно пиво зяпахме у деколтетата на сервитьорките и си изкарвахме добре
викам си, аде да се прибера навреме да изглеждам мачлето на сбиртоко
седнах, изгледах десет минути как не могат да си подадат два точни паса и се отправих пронто към леглото
гледам този сутрин
Снимков материал?
Че тука само печени домати и щуки днеска.
няма такъм може да се наслаждава човек дискретно, но не може да зяпа с опулени очи и отворена уста или снима
а острова има една дузина по-пищни девойки и сите работят там
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
бяхме с приятели у хутърс, србвахме ладно пиво зяпахме у деколтетата на сервитьорките и си изкарвахме добре
викам си, аде да се прибера навреме да изглеждам мачлето на сбиртоко
седнах, изгледах десет минути как не могат да си подадат два точни паса и се отправих пронто към леглото
гледам този сутрин
Снимков материал?
Че тука само печени домати и щуки днеска.
няма такъм може да се наслаждава човек дискретно, но не може да зяпа с опулени очи и отворена уста или снима
а острова има една дузина по-пищни девойки и сите работят там
Е, майтапя се.
Аз не обичам да правя снимки и където отидем винаги се наслаждавам на гледката. Другите щракат ли щракат - сигурно едва чакат да се приберат и да постнат 'де сме били видиш ли...
norm wrote: ↑04 Oct 2026 13:10
чиче, пусни снимки от сготвените щуки, какво да ги гледаме тези грозници у мрежата
Пускам ги. Много внимавам при откачането им. Взимам ако е трофейна и каракуди, но днес си направих кефа на секретния гьол.
Сега вакумирам надениците и съм готов за мачовете. Ейре - Израел ще е интересен.
norm wrote: ↑04 Oct 2026 13:10
чиче, пусни снимки от сготвените щуки, какво да ги гледаме тези грозници у мрежата
Пускам ги. Много внимавам при откачането им. Взимам ако е трофейна и каракуди, но днес си направих кефа на секретния гьол.
Сега вакумирам надениците и съм готов за мачовете. Ейре - Израел ще е интересен.
Португалия-Норвегия и Гърция-Германия ще си залужават.