НБА 2016-07

Dinko

Re: НБА 2016-07

Post by Dinko »

Чикаго тази година почват нова ера.
на този отбор пост-Джордън лутането свърши със идването на Ди Роуз - вече редовно се влизаше в плейофите, имаше челни класирания във водач на конференцията, но толкоз. За съжаление след няколко контузии Ди Роуз вече загуби магията.

сега стартира нова ера - няколко класни ветерани, като Ди Уеид и Рондо, набралия сили Джими Бътлър, направилия вече 2 години в Чикаго Дъг Макдърмът, обещаващия избор от драфта Д. Валантайн (със страхотно представяне през лятната лига, която Чикаго спечели).

тренера ще е вече за втора година

абе ще ми е интересно да им гледам мачовете! :) дано ги дава и тая година диема
Suomi

Post by Suomi »

zilot wrote:Дюрант ще е леко крило основно ще е на мястото на Харисън Барнс, Грийн ще си е тежко крило, негов бек-ъп би трябвало да е Давид Уест :roll: ако влезе във форма ще са стрешни, на центъра взеха Пачулия вместо Богут, оставят и Варежао, от драфта Деймин Джоунс от Ванди, а се услушват около Мамаду Ндиае от Ървайн който 230 санта гигант и 130 кила, ама си е дръвче :roll:
То е ясно, че и 4-та ще са на паркета, но как ще разпределят стрелбите и по принцип притежанието. :roll: Той Дреймонд още миналата година се цупи, че не му давали стрелби и няколко мача завърши с по 2-3 опита. :twisted: А сега Дюран едва ли ще стреля по-малко от Барнс, така че... Центъра пак ще им е за стартиране и срещу много стабилни центрове в защита.
Suomi

Post by Suomi »

проф. Джорофф wrote:Аз не знам за кого ще съм. Обикновено по време на сезона някой отбор ми печели симпатиите и го подкрепям до края на кампанията. :roll: Единственото условие е кралица Джеймс да не играе в него. :twisted: :mrgreen:

Ако искат Мастъра и Фина могат да ни спретнат едно превю кои се очаква да бъдат фаворитите - на изток, на запад, на север и на юг. :nargile:
Е то за фаворитите няма какво да пишем - те са ясни. И с топ няма да мръднат ГСУ и Кливлънд от първите места в редовния сезон, за плейофите да се надяваме, че ще има някоя изненада.
Имаме доста време до началото, ще се запознаем обстойно с отборите. ;)
Suomi

Post by Suomi »

Да метна първо едно мнения за мойте хора. Или Годън стейт Уо.... :mrgreen: Майтапя се, винаги ще съм за Маями, ако ще и последни да сме(тази година като нищо пътуваме натам).
Преди седмица направихме изненадта, като подписахме с Бено Удрих. Той беше и миналата година при нас, преди да се контузи преди плейофите. Това добре, но станахме с 19 подписали играчи, което значи че 3 ще бъдат извън ъстава, но при контузии и несигурността около Бош нищо не се знае. Стефан Янкович и Окаро Уайт почи сигурно ще са аут и ще чакат контузии. Брианте Уебър с подписването на Удрих за съжаление също предполагам няма да играе. Страхотно бърз и повратлив, но без опит. МакГрудър пък ми е друг любимец, но трудно ще получи минутки, защото е след най-малко трима - Т.Джонсън, Уейтърс и Елингтън. Ричардсън също ще играе много шутинг гард, така че...
Има и новини около Бош. Готви се усилено и за старта на тренировките 27 Септември се гласял да е с отбора. :roll: Дали ще го пуснат да тренира е друг въпрос. Но е казал, че преди да се откаже искал да опита поне веднъж завръщане.
Ето го състава:
PG: Драгич, Удрих, Уейтърс
SG :Ричардсън, Т.Джонсън, Елингтън, МакГрудър
SF: Уинслоу, Дж.Джоунс, Бабит
PF: Бош, МакРобъртс, Д.Уилямс, Хаслъм
C: Хасан Уайтсайд, Рийд
-----
Пойнт могат да играят още Т.Джонсън и Ричардсън. Малкото крило ни е най-голямия проблем, също и центъра при контузия на Хасанчо.
Иначе една много интерсна подробност - имаме цели 6 играчи започващи с буквата W! Като сложим, че и Удрих е на български с У имаме седем играчи с У! Ууууууу! :P :mrgreen: Стартинг У: Удрих, Уейтърс, Уинслоу, Уилямс и Уайтсайд. 8-) :yes:
Правете си сметка. :mrgreen:
zilot

Post by zilot »

проф. Джорофф wrote:Аз не знам за кого ще съм. Обикновено по време на сезона някой отбор ми печели симпатиите и го подкрепям до края на кампанията. :roll: Единственото условие е кралица Джеймс да не играе в него. :twisted: :mrgreen:

Ако искат Мастъра и Фина могат да ни спретнат едно превю кои се очаква да бъдат фаворитите - на изток, на запад, на север и на юг. :nargile:
рано е още за превютата :roll: ама основните фаворите за ГСУ и Кавс
Image
проф. Джорофф

Post by проф. Джорофф »

zilot wrote:

рано е още за превютата :roll: ама основните фаворите за ГСУ и Кавс

ОКС дали няма да надградят от предния сезон? Или пък САС? :roll:
zilot

Post by zilot »

Оклахома загубиха двама от водещите си играчи, както и 6-тия си човек при една контузия на Ръсел-а ще танкват :roll: с надежда да извадят нещо от драфта, нямат дори прилично леко крило :roll:
САС взеха Поу, който трябва да помага на Олдрич в подкошието, но напрактика нямат резерви в подкошието, ама тоя тежък договор на Ману за мен си е емоционално решение, а не рационално, като добавим, че стартера на ШГ е Дени Грийн, който си е дръвче и нестабилните изяви на Тони, стават много проблемни на гардовите позиции, а като добавим, че по традиция не правят два силни сезона поред :roll:
Image
Dinko

Post by Dinko »

Шпорите не се ли разделят с Грег Попович? обявиха, че ще става национален селекционер.
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote:Шпорите не се ли разделят с Грег Попович? обявиха, че ще става национален селекционер.
Не съм чул да се маха от СА, сигурно ще остане още някоя година. На Олимпиада 2020 обаче ще е вече 70 годишен и едва ли ще има още много години треньорство пред себе си. Края на една голяма ера е към края си - догодина Ману и Паркър, после и Поп.
Suomi

Post by Suomi »

zilot wrote:Оклахома загубиха двама от водещите си играчи, както и 6-тия си човек при една контузия на Ръсел-а ще танкват :roll: с надежда да извадят нещо от драфта, нямат дори прилично леко крило :roll:
САС взеха Поу, който трябва да помага на Олдрич в подкошието, но напрактика нямат резерви в подкошието, ама тоя тежък договор на Ману за мен си е емоционално решение, а не рационално, като добавим, че стартера на ШГ е Дени Грийн, който си е дръвче и нестабилните изяви на Тони, стават много проблемни на гардовите позиции, а като добавим, че по традиция не правят два силни сезона поред :roll:
Абсолютно е прав зилота - СА при една контузия на един от двамата и ще са много зле в подкошието. Пак ще са в първите 3 на запад при всички положения - научен отбор, който играе отдавна заедно.
Оклахома пък нямат крила, също вписването на Оладипо е въпросителна. Но с Ръселчо няма да е скучно при тях, плюс имат доста стабилни центрове. Имат шанс за плейофите, но там трудна работа. При контузия на Уестбрук пък изобщо нямака какво да говорим къде ще са.
Post Reply