НБА 2016-07

Dinko

Re: НБА 2016-07

Post by Dinko »

а Янис Анте... носи победата на Милуоки над Никс с кош със сирената!
Dinko

Post by Dinko »

моя вот:

Изток: ЛеБрон Джеймс, Джими Бътлър, Янис Антетокумпо, ДеМар ДеРозън, Кайри Ървинг

Запад: Кевин Дюран, Антъни Дейвис, Марк Гасол, Ръсел Уестбрук, Джеймс Хардън
Nickish

Post by Nickish »

Dinko wrote:преди няколко дни, Тайрон Лу казал, че Войните - Кавс е новото Лейкърс - Селтик
да видим дали ще познае.

тази година изтича договора на Стеф Къри.
преди няколко дни ми попадна интервю на Чарлз Баркли, в което той смята, че в наши дни само от 4-5 отбора в НБА става нещо, останалото било пълнеж и плява, а едно време какво било ехееййй :roll: Дали и той вече е одъртел и се отдава на чичовски спомени или все пак мнението на ГОЛЕМИЯТ ЧАРЛЗ БАРКЛИ значи нещо - трудно ми е да преценя :roll:
Dinko

Post by Dinko »

Nickish wrote:
Dinko wrote:преди няколко дни, Тайрон Лу казал, че Войните - Кавс е новото Лейкърс - Селтик
да видим дали ще познае.

преди няколко дни ми попадна интервю на Чарлз Баркли, в което той смята, че в наши дни само от 4-5 отбора в НБА става нещо, останалото било пълнеж и плява, а едно време какво било ехееййй :roll: Дали и той вече е одъртел и се отдава на чичовски спомени или все пак мнението на ГОЛЕМИЯТ ЧАРЛЗ БАРКЛИ значи нещо - трудно ми е да преценя :roll:
аз съм на същото мнение, ако сравнява днешните отбори с отборите от 90-те :)
през 90-те имаше доста по-равностойни отбори, въпреки че Булс направиха почти пълна доминация (без периодите, в които Джордан се оттегляше).

сега НБА е малко по-европейска сякаш, няма ги тия мощни центрове като Юинг, Олайджоун, Мутомбо, Шак, Алонзо Морнинг. има още много разлики разбира се, но като цяло и аз мисля, че сегашните отбори отстъпват на тия от 90-те.

тази години ГСУ като нищо ще запишат 70 плюс победи. достигането на 72:10 от Булс през 96-та беше считано за недостижим рекорд. сега, чисто статистически, ще излезе, че ГСУ са по-добър отбор от Булс на Джордан, а това според скромното ми мнение изобщо не е вярно.

миналата година Скоти Пипън в едно интервю каза, че ако Булс от 96-та срещне ГСУ в плейофи, ще ги отстрани с 4:0 ;)
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote:моя вот:

Изток: ЛеБрон Джеймс, Джими Бътлър, Янис Антетокумпо, ДеМар ДеРозън, Кайри Ървинг

Моя вот е, че Ол стара е за децата. :D
Suomi

Post by Suomi »

Nickish wrote:
да видим дали ще познае.

Мненията на сър Чарлз са култови. И почти винаги грешни и смешни. :)
Поне едно преди беше различно - една звезда като си почнеше в един отбор и там си и завършаваше кариерата. Сега е модерно да се събират по двам-трима амигоси, че вече почти и 4-ри. :shock: Така че по-скоро сега има няколко отбора много по-силни от другите, а преди като цяло са били на едно ниво. :roll: Финалите на изток и запад и големия финал почти се знаят преди началото на сезона.
Nickish

Post by Nickish »

Suomi wrote:

Шоуто си е шоу, ама и доста чичовци си има по трибуните на ол-стар срещите :mrgreen:
Nickish

Post by Nickish »

Абе ако успеем да измислим и докажем ( :!: ) безпристрастната работа на система, сравняваща отбори от различни времена ( независимо футболна, баскетболна или друга) - Нобеловата награда ни е вързана :mrgreen:
Dinko

Post by Dinko »

Suomi wrote:

е, играчите отдават голямо значение на участието си в този мач. :)
Suomi

Post by Suomi »

Nickish wrote:Абе ако успеем да измислим и докажем ( :!: ) безпристрастната работа на система, сравняваща отбори от различни времена ( независимо футболна, баскетболна или друга) - Нобеловата награда ни е вързана :mrgreen:
:D
Така си е, но това си е чара - да се хапят различните поколения коя легенда е по-голЕма. :P
Post Reply