трудно ще му премерят температурата, че като гледам как стои на една маса с мин. на отбраната и началник щаба - той на единия край, ония двамата - на един изстрел разстояние от негоponcho wrote: ↑04 Mar 2022 13:04мисля, че няма нужда чичи да превеждаaлисa у вондeрлeнд
@IamAliceMadness
Путин брат шотие планираш цивили да тепаш ко пиче некое или да разнесуваш нуклеарни централи и со тоа и твоите луѓе да ги загрозиш? Како не се најде некој у тимот твој да ти рече “ај да ти мериме температура очигледно не си арен” и да те затворат негде на боледување да одмориш
04.03.2022 петък Преговорите с Лупи продължават
Re: 04.03.2022 петък Преговорите с Лупи продължават
ПутКин е изкукал. Успокоява ме факта че сам не може да натисне копчето, а трябват още двама. Дано един от тях е читав.poncho wrote: ↑04 Mar 2022 13:04мисля, че няма нужда чичи да превеждаaлисa у вондeрлeнд
@IamAliceMadness
Путин брат шотие планираш цивили да тепаш ко пиче некое или да разнесуваш нуклеарни централи и со тоа и твоите луѓе да ги загрозиш? Како не се најде некој у тимот твој да ти рече “ај да ти мериме температура очигледно не си арен” и да те затворат негде на боледување да одмориш
а дали е така? Ами ако все пак зависи само от него?Дедо Ильо wrote: ↑04 Mar 2022 13:11ПутКин е изкукал. Успокоява ме факта че сам не може да натисне копчето, а трябват още двама. Дано един от тях е читав.poncho wrote: ↑04 Mar 2022 13:04мисля, че няма нужда чичи да превеждаaлисa у вондeрлeнд
@IamAliceMadness
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

що за въпрос?
нали знайш, че тук секретните планове на Варшавския договор, НАТО и други таквиз организациики се знаят мотамо, ти за нЕкво си куфарче се съмняваш?!
май май не си внимавал кой знай колко в лекциите през годините?
- Паниковски
и като отсъства от час, така ще е
Отбори извън тройката не коментирам
абе така е, ама той преподавания материал се мени през годините
до оня ден е едно, тая сутрин друго може да са ви съобщили, пък аз нали се успах за сутрешната лекция

то от подуенски пощенец какво да очакваш?Паниковски wrote: ↑04 Mar 2022 13:36и като отсъства от час, така ще е![]()
![]()
![]()
май с оглед на обстановката, на пощенци трябва да им се организира и проведе една военна подготовка от 3 до 6 месеца.
Базилио, Хелика, Скорпи, Пончо ... да се строяват по височина, да формират строй и от понеделник до петък - строева и тактически учения.
учения по стрелба по-нататък, че да не се изтрепят взаимно поради липса на умения
Вари ги, печи ги, все фатмачеството ги влече - военни подготовки, строяване.
Утре ще почнат под строй и на мач на тирето да искат да ни водят, че с тоя един файтон публика дето го събират.

Утре ще почнат под строй и на мач на тирето да искат да ни водят, че с тоя един файтон публика дето го събират.

на мач? утре?
оооохооооооооооооооооооооооооо, в гарнизон ще ви пускаме след клетвата, а тогава последното нещо дато ще ти се иска е да идеш на мач