само остана да извикат БошSuomi wrote:Лу е страхотен авторитет.Dinko wrote:днес четох, че Тайрон Лу бил решил (Suomi wrote:Рондо аут от 4 до 6 седмици.![]()
Ди-Уейд ще е последния титуляр за Кавс, заедно с Роуз, Леброн, Краудър и Лав. Това само за дебютния мач, но дав наклон горе-долу. Тристан Томпсън трябва да играе доста обаче, ДжейАр сигурно също.
Ембид подписва 5 г и 148 М. Не са много пари защото е бъдеща звезда, но здравето му е проблем.), че Уейд ще стартира на мястото на Джей Ар Смит.
нещо много ветерани събраха Кавс![]()
Бррр, като видя Уейд в екипа на Кавс и ми се повръща.
НБА 2017-18
Re: НБА 2017-18

Крилото на Минесота Тимбъруулвс Андрю Уигинс подписа нов петгодишен договор с клуба. Контрактът е на стойност 148 милиона долара и влиза в сила в началото на сезона 2018/19.
аз гледах малко първия му мач, той чак и стресирано гледашеSuomi wrote:Марканен първия мач яко беше глътнал бастуна, но сега втория вече се отпуши.Dinko wrote:Чикаго - Кливланд 108:94
Лаури Марканен с 18 точки и 5 борби от пейката. иначе Джъстин Холидей с 28 точки.
газим(
)
Четох, че Хойбърг му харесва играта и му дава карт бланш за стрелбите(ако иска и 10 стрелби от тройката!?!), защото е най-добрия стрелец в отбора.
Идеално място да се развива в отбор, който се гради.
Подгответата приключиха.
Маями са 3-3 като накрая Фили ни прегазиха.
Макгрудър, Ричардсън и Окаро Уайт са с контузии, но се надявам да сме здрави за началото на сезона. Драгич получи добра почивка в тези контроли и се надявам да е свеж след ЕП.
Сполстра се мъчи да пуска Олиник 4-ка при контузията на МакГрудър и да видим дали и така ще почнем или с Дж.Джонсън. Според мен двамата Джонсъновци плюс Ричардсън са свикнали да играят заедно и така и ще бъде и този сезон.
Маями са 3-3 като накрая Фили ни прегазиха.
Сполстра се мъчи да пуска Олиник 4-ка при контузията на МакГрудър и да видим дали и така ще почнем или с Дж.Джонсън. Според мен двамата Джонсъновци плюс Ричардсън са свикнали да играят заедно и така и ще бъде и този сезон.
Не съм ги гледал много другите мачове. Но Марканен се поотпусна, а Малик Монк с много силни мачове за Шарлът.
ей ся четох, че МакГрудър пропуска между 3 и 6 месецаSuomi wrote:Не съм ги гледал много другите мачове. Но Марканен се поотпусна, а Малик Монк с много силни мачове за Шарлът.

Ауч! Счупена костица в крака и операция.zilot wrote:ей ся четох, че МакГрудър пропуска между 3 и 6 месецаSuomi wrote:Не съм ги гледал много другите мачове. Но Марканен се поотпусна, а Малик Монк с много силни мачове за Шарлът.Пат дали знае, че сме готови да разкараме Дъдли, Чандлър и Найт
Освобождаваме тъкмо дошлия Лигинс, Митчъл и МакКрий, преди това още и Дрю. Така Уолтън Дж и М.Уилямс Дж могат да получат изненадващ шанс.
За трансфери се говори усилено, че ще се мъчим да рзкараме Уинслоу, защото ще иска и заслужава голям договор.zilot wrote:ей ся четох, че МакГрудър пропуска между 3 и 6 месецаSuomi wrote:Не съм ги гледал много другите мачове. Но Марканен се поотпусна, а Малик Монк с много силни мачове за Шарлът.Пат дали знае, че сме готови да разкараме Дъдли, Чандлър и Найт
а един кратък преглед на отборите преди сезона няма ли да направите?
то ясно кои са фаворитите де, ама все пак
много работа и ми е трудно да отделя времеDinko wrote:а един кратък преглед на отборите преди сезона няма ли да направите?