16.09.2026 петък. Ден на майстора

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Дедо Ильо

Re: 16.09.2026 петък. Ден на майстора

Post by Дедо Ильо »

аз ако бях на тяхно място, отдавна да съм превърнал Масква в "ядерна пустиня".
съвсем сериозно бих изпратил при Аллах едни 40-50 мельона съветски ватници без да ми мигне окото.
за да си знаят китайците какво ги чака тях.
Ултра, ти пиеш повече от мен брат. :245:
Това с Лукойл какво е? Краденето на танкери с петрол какво е? Това с Куба какво е? Взеха петрола на Венецуела сега ще им пазят златото. :facepalm:
Путин нападна Украйна. Факт.
Ирак, Иран кой нападна? Кой държи петролните полета на Сирия?
Не искам руски ботуш да стъпва тук. Но не харесвам и неокомунизма дето ни се натрапва. Който гледа реално се етикира като путинист.
Ние сме буфер. И еничарите в БГ са за ортома и чатал оти ке не вкарат в беля.
Милко Калайджиев

Post by Милко Калайджиев »

Дедо Ильо wrote: 18 Sep 2026 20:41
аз ако бях на тяхно място, отдавна да съм превърнал Масква в "ядерна пустиня".
съвсем сериозно бих изпратил при Аллах едни 40-50 мельона съветски ватници без да ми мигне окото.
за да си знаят китайците какво ги чака тях.
Ултра, ти пиеш повече от мен брат. :245:
Това с Лукойл какво е? Краденето на танкери с петрол какво е? Това с Куба какво е? Взеха петрола на Венецуела сега ще им пазят златото. :facepalm:
Путин нападна Украйна. Факт.
Ирак, Иран кой нападна? Кой държи петролните полета на Сирия?
Не искам руски ботуш да стъпва тук. Но не харесвам и неокомунизма дето ни се натрапва. Който гледа реално се етикира като путинист.
Ние сме буфер. И еничарите в БГ са за ортома и чатал оти ке не вкарат в беля.
няма нормален човек, който да не иска Иран, Ирак (със Саддам), Сирия (с Асад), Венецуела, Куба, Северна Корея, Роисся, Китай да бъдат размазани по начин, по който разделянето и окупацията на Германия след 1945 да им се стори като разходка в парка.
а Хирошима и Нагасаки -- като изтървано барбекю на суха селска поляна :dancegirl:

не виждам как можеш да кажеш и една добра дума за диктаториските режими на тези държави?!?

това с Лукойл какво е?
подсети ме, какво точно се е случило на Лукойл, че явно съм пропуснал нещо.
в кои европейски държави каквито и да било активи на Лукойл са национализирани и там Путин е пил по една студена война?
всяка от тези държави е финансирала не една операция за убийства, тероризъм, нападения и какво ли още не срещу съседите си, Израел, България и един куп други държави.
и коренът на това зло е съветска Роисся.
първо нея трябва да освободим от самата себе си, та съдбата на Картаген да им се стори като вечно втори шанс в живота :levitation:

а че щатите в момента са някаква странна държава с комбинация между техно-нацизъм и в определени щати с твърде либерално отношение към гейовете или бездомниците и наркоманите-престъпници... ами -- лошо е. но те ще се оправят бързо. като промяната ще започне още след изборите през ноември. а след 2 години изцяло ще изритат тръмпаците.
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Ултра, ти си новия Викинг баце. :beerchug: НПО еничар. :dancegirl: Ще пратиш ли малкия цесекар в Усрайна или имаш вариант да го изнесеш на запад ако се тецекаизика ситуацията тук? Смятам че имаш. Аз съм инструктирал моите да бягат. :mrgreen:
Милко Калайджиев

Post by Милко Калайджиев »

Дедо Ильо wrote: 18 Sep 2026 22:02 Ултра, ти си новия Викинг баце. :beerchug: НПО еничар. :dancegirl: Ще пратиш ли малкия цесекар в Усрайна или имаш вариант да го изнесеш на запад ако се тецекаизика ситуацията тук? Смятам че имаш. Аз съм инструктирал моите да бягат. :mrgreen:
като искам тежка участ за Нацистка Германия, Фашистка Италия и Националистична Япония всичко е ОК.
но ако е за шибаната Роисся съм НПО еничарин.

казвам ти, тази държава е в корена на всичкото зло от поне 1 век насам.

заради нея се зараждат болните амбиции на всякакви диктатори и болни президенти и премиер в цяла Европа.
дори Мао се отрече от съветските помияр. само ние в Буджария и ония тъпаци, наследниците на нацюгите и на щазитата в Източна Германия, си искаме съветска Роисся -- пък ако турско да става.
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Post Reply