И ти като 6и6ончо и норм приписваш и правиш внушения. Варненската гей дружинка все едно един стап ви е правил.helic wrote: ↑01 Mar 2022 16:20 и да те светна, македонски приятелю, тая процедура по лицензиране на американското гориво трябваше да започне 2019, поне такава беше прекоръката. Познай, кой я бави толкова дълго време. Да, позна, любимия ви вожд от БанкЯ![]()
![]()
, същия дето супурнайсе години строи и гръцкия газов конектор.
01.03.2022 - Честита Баба Марта
Re: 01.03.2022 - Честита Баба Марта
това не са внушения, чиче, директно ти думам, че си югоносталгик и чугун 
не са внушения, а анализ и синтезДедо Ильо wrote: ↑01 Mar 2022 16:25И ти като 6и6ончо и норм приписваш и правиш внушения. Варненската гей дружинка все едно един стап ви е правил.helic wrote: ↑01 Mar 2022 16:20 и да те светна, македонски приятелю, тая процедура по лицензиране на американското гориво трябваше да започне 2019, поне такава беше прекоръката. Познай, кой я бави толкова дълго време. Да, позна, любимия ви вожд от БанкЯ![]()
![]()
, същия дето супурнайсе години строи и гръцкия газов конектор.
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

мдааа,
"мой министър"
гусин Дянков, да ви напомня на един бай Х. тая реторика и начин на изразяване

"мой министър"
гусин Дянков, да ви напомня на един бай Х. тая реторика и начин на изразяване

за данъци, декларации, осигуровки и тн е ясно, кракът ми стъпи физически в нап веднъж последните 10 години, да си взема ПИК.scorpion wrote: ↑01 Mar 2022 16:27Аз миналия месец си подадох ДД електронно с ПИК, със сума за възстановяване. На третия ден сумата беше в сметката ми![]()
![]()
В професионален план също се разбрахме за договора за електронен обмен по запорите и искане за информация...
Когато има хубави неща е добре да ги казваме
![]()
сега за клиент събирам информация, не по тяхна "бланка" да попълня нещо на сайта.
че си я учил съм убеден
че си я научил - не си личи

Това на меила на офиса подписано с КЕП е повече от 3 години. Ама от тук насетне почва работата по твоето нещо и ако директора го резулира не за където еscorpion wrote: ↑01 Mar 2022 16:27Аз миналия месец си подадох ДД електронно с ПИК, със сума за възстановяване. На третия ден сумата беше в сметката ми![]()
![]()
В професионален план също се разбрахме за договора за електронен обмен по запорите и искане за информация...
Когато има хубави неща е добре да ги казваме
![]()
Скорпи явно си по съкратената процедура, под 500 лв. Ама ИО се забавиха и тая година с 3 седмици да я пуснат