Dinko wrote: ↑06 Mar 2026 10:38
долавям, че титлата на пощенци е в пряка връзка с идващите избори, жалко че Арчи го няма напоследък, от неговите постове научавахме за кого да гласуват са ги пазарили говедата ...
Много бих искал да разбера повече за долавянето, Динко.
Аз например няма да гласувам (както съм заявил публично).
Настина с моите уважения, но мисля пресоляваш манджата. Абе с две думи - заяждаш се
ами вътрешно усещане
ти може и да не гласуваш, ама други гласуват
долавям, че титлата на пощенци е в пряка връзка с идващите избори, жалко че Арчи го няма напоследък, от неговите постове научавахме за кого да гласуват са ги пазарили говедата ...
Динко, богове сте по измильотините!
Имате обяснение за всичко.
Разследване потвърждава отговорността на САЩ за нападението срещу училище в Иран
Разследване на американски военни следователи установи, че САЩ са „най-вероятно“ отговорни за нападението срещу иранско училище, при което загинаха над 150 момичета. Ако отговорността на САЩ бъде потвърдена, нападението ще бъде едно от най-смъртоносните кланета сред цивилното население през десетилетията на американска интервенция в Близкия изток.
Динко, богове сте по измильотините!
Имате обяснение за всичко.
теб агитираха ли те да гласуваш за една по разумна България?
MAD SCORPI wrote: ↑06 Mar 2026 10:375 March 2026
Call for expression of interest
Participation of payment service providers in the digital euro pilot
Честитооооооо.... Скорпи ще се включи комай.... какво мислите, дигитални роби, мои !
Оооох предусещам нова бозка за цицане на парички
Някои си цицкате, други си вземат каквото мине по пътя
.
В ночь на 6 марта "Ощадбанк" заявил, что в Венгрии были безосновательно задержаны два инкассаторских автомобиля, осуществлявших регулярную перевозку иностранной валюты и банковских металлов между Райффайзен банком Австрия и "Ощадбанком Украина". В автомобилях находилось 40 млн долл., 35 млн евро, 9 кг золота. Машины сопровождались семью сотрудниками инкассаторской бригады.
П. С. Да не се подведете по руския език, цитатът е от украински сайт и показва нова страница на спора между Унгария и Украйна за нефтопровода
Last edited by Nickish on 06 Mar 2026 11:16, edited 1 time in total.
Поръчах интернет от А1. Подписах договор за 11 €/месец
Тази сутрин за първа такса ми дойде на цена 22€
1. С Yettel се разделих на висок тон, Блокирах телефона на акаунт мениджърката. 3 дни ми звъня да ми реве на телефона
2. С/у Виваком имам 2 сигнала в КЗП
3. Сега ще ходя да се разправям с А1