01.09.2026 - вторник
-
MAD SCORPI
Re: 01.09.2026 - вторник
ХЕЛИК, ЗНАМ, ЧЕ САЩ ХВРЪЛИХА ОКО НА ГРЕНЛАНДИЯ. НЕ Е ГРЕШКА. И ЗА ИСЛАНДИЯ СЕ ОБЛИЗВАТ ! 
- Паниковски
облизват се те, накрая ще оближат задника на Карни

Отбори извън тройката не коментирам
ии все още е твърде далеч да замести софтуерните инженериMAD SCORPI wrote: ↑01 Sep 2026 11:21Още имам до песния, но пък сега джиткам с Camunda и правя BPMN моделинг... цар съм. преди се мъчех с VISIO, но с това епо-лесно. Изпрасках 10-на BPMN диаграмки за credit workflow. И трябва да си призная, че с платения AI нещата доста се улесняват. С други думи, бих искал да ви видя скоро на борсата всички BA § IT мрънкачи (сега да не се засегнеш.Шегувам се).
инак за бързи отговори които изглеждат верни става
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Днес много скучно. Я да разлаем кучатата.
Ще замести бегинърите. Току що завършили. Но без квалифицираните с опит няма да се размине. Имам подозрение че ще измести всички банкери кеъвопийци.norm wrote: ↑01 Sep 2026 11:34ии все още е твърде далеч да замести софтуерните инженериMAD SCORPI wrote: ↑01 Sep 2026 11:21Още имам до песния, но пък сега джиткам с Camunda и правя BPMN моделинг... цар съм. преди се мъчех с VISIO, но с това епо-лесно. Изпрасках 10-на BPMN диаграмки за credit workflow. И трябва да си призная, че с платения AI нещата доста се улесняват. С други думи, бих искал да ви видя скоро на борсата всички BA § IT мрънкачи (сега да не се засегнеш.Шегувам се).
![]()
инак за бързи отговори които изглеждат верни става![]()
![]()
- DonBasilio
Нов спонсор и много ???

Едно птиче ми каза, че сумата ще е занижена. Така Мр Ч ще си вземе търсените пари от ЛЕВСКИ за 2 години. Негов човек върти 8888те
Ако спре да си ги търси, теорията е вярна!

в момента да си направиш приличен сайт с ИИ е нечактолкова сложна работа. Ерго тия дето правеха сайтчета, вече са в канала.norm wrote: ↑01 Sep 2026 11:34ии все още е твърде далеч да замести софтуерните инженериMAD SCORPI wrote: ↑01 Sep 2026 11:21Още имам до песния, но пък сега джиткам с Camunda и правя BPMN моделинг... цар съм. преди се мъчех с VISIO, но с това епо-лесно. Изпрасках 10-на BPMN диаграмки за credit workflow. И трябва да си призная, че с платения AI нещата доста се улесняват. С други думи, бих искал да ви видя скоро на борсата всички BA § IT мрънкачи (сега да не се засегнеш.Шегувам се).
![]()
инак за бързи отговори които изглеждат верни става![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

-
MAD SCORPI
Аз си направих някои неща, но колегите от ИТ почнаха да ме въртят. Това не можело така да се сложи на сървирите, онова не знам к'во си.
Реално сега плащаме милиони за ИТ услуги, които с ИИ биха се свалили с пъти... факТ !
Реално сега плащаме милиони за ИТ услуги, които с ИИ биха се свалили с пъти... факТ !
-
MAD SCORPI
Re: Нов спонсор и много ???
Честно казано, ми е все едно, коя гемблинг компания ще слагаме на фланелките си. Мистър Череп за да вземе нещо, трябва да го подплати сериозно пред съдебните органи. А доколкото не се лъжа, той беше заявил претенции, чрез някакъв адвокат, който пък размаахваше някакъв фалшиф договор за цесия на вземанията. За да може съдът да разгледа исканията, трябва да се образува дело, да се предоставят всички документи по вземанията, вкл. възникване, произход на средства, вид и начин на финансиране, възникнало задължение, до самата цесия - предмет, как е уредена, призход на средрва за плащането и, кога е платена и т.н.... Басирам се, че нищо от горното не е налично, разбира се може да се изфабрикува при нужда, но делото ще се точи с години...DonBasilio wrote: ↑01 Sep 2026 12:27
Едно птиче ми каза, че сумата ще е занижена. Така Мр Ч ще си вземе търсените пари от ЛЕВСКИ за 2 години. Негов човек върти 8888те
Ако са сключили някаква извън съдебна сделка за да може да има вин-вин е друг въпрос, но аз лично ако наистина бях силен човек в Левски, с претенции за пари и т.н. щех да покажа един среден пръст на всички блюдолизци около ФК Левски. Това е.
Футболът е огромна перачница за пари. Всички го знаят. ОТ УЕФА, ФИФА и ФУВА, до най-простия икономически полицай в Територията. Обаче всичко е вин-вин... това е.
- DonBasilio
Re: Нов спонсор и много ???
казвам какво съм чул.MAD SCORPI wrote: ↑01 Sep 2026 12:46Честно казано, ми е все едно, коя гемблинг компания ще слагаме на фланелките си. Мистър Череп за да вземе нещо, трябва да го подплати сериозно пред съдебните органи. А доколкото не се лъжа, той беше заявил претенции, чрез някакъв адвокат, който пък размаахваше някакъв фалшиф договор за цесия на вземанията. За да може съдът да разгледа исканията, трябва да се образува дело, да се предоставят всички документи по вземанията, вкл. възникване, произход на средства, вид и начин на финансиране, възникнало задължение, до самата цесия - предмет, как е уредена, призход на средрва за плащането и, кога е платена и т.н.... Басирам се, че нищо от горното не е налично, разбира се може да се изфабрикува при нужда, но делото ще се точи с години...DonBasilio wrote: ↑01 Sep 2026 12:27
Ако са сключили някаква извън съдебна сделка за да може да има вин-вин е друг въпрос, но аз лично ако наистина бях силен човек в Левски, с претенции за пари и т.н. щех да покажа един среден пръст на всички блюдолизци около ФК Левски. Това е.
Футболът е огромна перачница за пари. Всички го знаят. ОТ УЕФА, ФИФА и ФУВА, до най-простия икономически полицай в Територията. Обаче всичко е вин-вин... това е.