01.09.2026 - вторник

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
MAD SCORPI

Re: 01.09.2026 - вторник

Post by MAD SCORPI »

ХЕЛИК, ЗНАМ, ЧЕ САЩ ХВРЪЛИХА ОКО НА ГРЕНЛАНДИЯ. НЕ Е ГРЕШКА. И ЗА ИСЛАНДИЯ СЕ ОБЛИЗВАТ ! ;)
Паниковски

Post by Паниковски »

облизват се те, накрая ще оближат задника на Карни :good: :gacho:
Отбори извън тройката не коментирам
norm

Post by norm »

MAD SCORPI wrote: 01 Sep 2026 11:21
Дедо Ильо wrote: 01 Sep 2026 11:10 Преди пенция ме карат да се занимавам с някакви глупости като UHF RFID тагове. :ugly004:
Ама ке ме фанат за стапо.
Още имам до песния, но пък сега джиткам с Camunda и правя BPMN моделинг... цар съм. преди се мъчех с VISIO, но с това епо-лесно. Изпрасках 10-на BPMN диаграмки за credit workflow. И трябва да си призная, че с платения AI нещата доста се улесняват. С други думи, бих искал да ви видя скоро на борсата всички BA § IT мрънкачи (сега да не се засегнеш.Шегувам се ;) ).
ии все още е твърде далеч да замести софтуерните инженери :wellin:
инак за бързи отговори които изглеждат верни става :nuts: :good:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Днес много скучно. Я да разлаем кучатата. :evil:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

norm wrote: 01 Sep 2026 11:34
Дедо Ильо wrote: 01 Sep 2026 11:10 Преди пенция ме карат да се занимавам с някакви глупости като UHF RFID тагове. :ugly004:
Още имам до песния, но пък сега джиткам с Camunda и правя BPMN моделинг... цар съм. преди се мъчех с VISIO, но с това епо-лесно. Изпрасках 10-на BPMN диаграмки за credit workflow. И трябва да си призная, че с платения AI нещата доста се улесняват. С други думи, бих искал да ви видя скоро на борсата всички BA § IT мрънкачи (сега да не се засегнеш.Шегувам се ;) ).
Ще замести бегинърите. Току що завършили. Но без квалифицираните с опит няма да се размине. Имам подозрение че ще измести всички банкери кеъвопийци. :mrgreen:
DonBasilio

Нов спонсор и много ???

Post by DonBasilio »

Image

Едно птиче ми каза, че сумата ще е занижена. Така Мр Ч ще си вземе търсените пари от ЛЕВСКИ за 2 години. Негов човек върти 8888те
Ако спре да си ги търси, теорията е вярна!
Image Image
helic

Post by helic »

norm wrote: 01 Sep 2026 11:34
в момента да си направиш приличен сайт с ИИ е нечактолкова сложна работа. Ерго тия дето правеха сайтчета, вече са в канала.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Аз си направих някои неща, но колегите от ИТ почнаха да ме въртят. Това не можело така да се сложи на сървирите, онова не знам к'во си.
Реално сега плащаме милиони за ИТ услуги, които с ИИ биха се свалили с пъти... факТ !
MAD SCORPI

Re: Нов спонсор и много ???

Post by MAD SCORPI »

DonBasilio wrote: 01 Sep 2026 12:27 Image

Едно птиче ми каза, че сумата ще е занижена. Така Мр Ч ще си вземе търсените пари от ЛЕВСКИ за 2 години. Негов човек върти 8888те
Честно казано, ми е все едно, коя гемблинг компания ще слагаме на фланелките си. Мистър Череп за да вземе нещо, трябва да го подплати сериозно пред съдебните органи. А доколкото не се лъжа, той беше заявил претенции, чрез някакъв адвокат, който пък размаахваше някакъв фалшиф договор за цесия на вземанията. За да може съдът да разгледа исканията, трябва да се образува дело, да се предоставят всички документи по вземанията, вкл. възникване, произход на средства, вид и начин на финансиране, възникнало задължение, до самата цесия - предмет, как е уредена, призход на средрва за плащането и, кога е платена и т.н.... Басирам се, че нищо от горното не е налично, разбира се може да се изфабрикува при нужда, но делото ще се точи с години...

Ако са сключили някаква извън съдебна сделка за да може да има вин-вин е друг въпрос, но аз лично ако наистина бях силен човек в Левски, с претенции за пари и т.н. щех да покажа един среден пръст на всички блюдолизци около ФК Левски. Това е.

Футболът е огромна перачница за пари. Всички го знаят. ОТ УЕФА, ФИФА и ФУВА, до най-простия икономически полицай в Територията. Обаче всичко е вин-вин... това е.
DonBasilio

Re: Нов спонсор и много ???

Post by DonBasilio »

MAD SCORPI wrote: 01 Sep 2026 12:46
DonBasilio wrote: 01 Sep 2026 12:27 Image

Честно казано, ми е все едно, коя гемблинг компания ще слагаме на фланелките си. Мистър Череп за да вземе нещо, трябва да го подплати сериозно пред съдебните органи. А доколкото не се лъжа, той беше заявил претенции, чрез някакъв адвокат, който пък размаахваше някакъв фалшиф договор за цесия на вземанията. За да може съдът да разгледа исканията, трябва да се образува дело, да се предоставят всички документи по вземанията, вкл. възникване, произход на средства, вид и начин на финансиране, възникнало задължение, до самата цесия - предмет, как е уредена, призход на средрва за плащането и, кога е платена и т.н.... Басирам се, че нищо от горното не е налично, разбира се може да се изфабрикува при нужда, но делото ще се точи с години...

Ако са сключили някаква извън съдебна сделка за да може да има вин-вин е друг въпрос, но аз лично ако наистина бях силен човек в Левски, с претенции за пари и т.н. щех да покажа един среден пръст на всички блюдолизци около ФК Левски. Това е.

Футболът е огромна перачница за пари. Всички го знаят. ОТ УЕФА, ФИФА и ФУВА, до най-простия икономически полицай в Територията. Обаче всичко е вин-вин... това е.
казвам какво съм чул.
:hitler1:
Image Image
Post Reply