CX-80 или CX-90. 90та е за Сев. Америка и е кочина.MAD SCORPI wrote: ↑10 Sep 2026 16:42ТИ СИ ЗНАЕШ! Аз краден от Тойота 2.0 мотор не бих карал. Това, ако го докараш от София до Бургас при 140 км макс.скорост и поддържана в голяма част такава, ела ми се похвали. Тази тухла още на Ихтиман ще ти е изпаразнило батерията при тази скорост и след това ще си на разход около 10-12/100... Е разбира се, ако караш като песнионер може да влезеш в посочения разход, но се съмнявам.Паниковски wrote: ↑10 Sep 2026 16:30това лецковците не чететеMAD SCORPI wrote: ↑10 Sep 2026 15:12 Уважаеми гусин Паниковски.
https://cdn.kmag.net/public/data/www-do ... 030926.pdf
Този кораб ако си му видял характеристиките е доста апетитен. Все пак е 3 тонен ! Не ме разбирай погрешно, но това чудо, освен че ще харчи като бюфет на AI почивка, ще амортизира гуми, окачване и нищо чудно да изисква сериозни следгаранционни ремонти. Т.е. аз честно казано, се отказвам. По-добре да си карам бензиновото Бентли (опс...) нищо, че е старомодно.![]()
![]()
говорех за 8Х, не за 9Х
PHEV, 2.0 turbo, три електромотора, 70 kWh батерия, дължина около 5,10 м, 900 V архитектура, 3.5 до 5.1 литра на 100 км в хибриден режим![]()
за следгаранционния ремонт да му мисли следващия собственик![]()
![]()
чекай да видим на какви цени ще ги пуснат в Б-я, но трябва да понее 30-40% по-ниски европейските производители![]()
Моят пряк началник се качи на CX-90. Ами доволен е![]()
... а ти се ослушвай още и скачай на китайски пръчки.
Но CX-80та е друга бира!