да, харесват ми
16.09.2026 сряда
Re: 16.09.2026 сряда
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

-
MAD SCORPI
ша караш, ако не ти направим киловатчаса по едно евро. Аз аз точно това съм предложил. От къдЯ на къДя ЕА ще внасят по-малко приход в бюджета ? Сус.... Ще приравним цената за изразходвани киловатчаса енергия на бензина и електрическата енергия. Нещо повече. електричествоот означава и вредно гама, делта и алфа илзъчване, следователно ще трябва да плащате и неустойки за вредни... Скоро, много скоро ще явидите дРъвото вия тея с ЕА...helic wrote: ↑16 Sep 2026 12:15аз моята кола и 4 евро да станат дизела и бензина ще я карамMAD SCORPI wrote: ↑16 Sep 2026 10:56Че какво им е ? Аз до 3 евро.ще си карам колата. Даже мисля, че до 5 ще се справя...
Пък и ходенето пеш е добре за талията...
В клуба на богатите сме. Да се държим като такива и да не хленчим. И ако в себе си утеха не намерим...![]()
![]()
ти може много работи да предлагаш, ама нъцкиMAD SCORPI wrote: ↑16 Sep 2026 12:20ша караш, ако не ти направим киловатчаса по едно евро. Аз аз точно това съм предложил. От къдЯ на къДя ЕА ще внасят по-малко приход в бюджета ? Сус.... Ще приравним цената за изразходвани киловатчаса енергия на бензина и електрическата енергия. Нещо повече. електричествоот означава и вредно гама, делта и алфа илзъчване, следователно ще трябва да плащате и неустойки за вредни... Скоро, много скоро ще явидите дРъвото вия тея с ЕА...helic wrote: ↑16 Sep 2026 12:15аз моята кола и 4 евро да станат дизела и бензина ще я карамMAD SCORPI wrote: ↑16 Sep 2026 10:56
Че какво им е ? Аз до 3 евро.ще си карам колата. Даже мисля, че до 5 ще се справя...
Пък и ходенето пеш е добре за талията...
В клуба на богатите сме. Да се държим като такива и да не хленчим. И ако в себе си утеха не намерим...![]()
![]()
А тези с китайските ще видят две дРъва...
![]()
киловата ако стане 1 евро, ще минете направо на суровоядство
а па цените на пелетите кво ще им се случи, не ми се мисли
Паника бълха го гризнала, ама и то ще подскочи леко

-
MAD SCORPI
Харесах си новия електрически GLC, питам слугата Чатко, дето му плащам всеки месец по 25 евро: Абе чвор, струва ли си да заменя моята Х254, купена тая година с този електрически миксер. Няма да я карам в София.... Сус бре, вика ми оня. Да не си луд. И ме вкара в дилема тоя капут долен.... да продавам ли да не продавам ли 
но за сега си свиркам, и един залог на петрола бях плеснал преди време. Така че да дерзаят там нагоре, нагоре и пак нагоре 
Докато стигнем момента, когато Бачи почне да слага на гоуфо жолта вместо дизел
Докато стигнем момента, когато Бачи почне да слага на гоуфо жолта вместо дизел

-
MAD SCORPI
Хелик, извън шегата трябва да знаеш: "Скорпи винаги е прав!"...
В рибарството има една приказа: "Който храни, той ще хванИ"...
Неизбежно е приятелю. Неизбежно.
-
MAD SCORPI
Според един олигофрен в Дарик - КърДжилов, цената на петрола ще се срине. Та ще ти пиша на лично, като стане това да вложиш едни бързи 20К еврака, че после очаквам след като уважаемата Главен Еврокомисар - Урсула фон Дер Лайен, да влезе с парадната уноиформа в Москва, да спечеля едни бързи пари
ще се срине разбира се. Когато му дойде времетоMAD SCORPI wrote: ↑16 Sep 2026 12:28Според един олигофрен в Дарик - КърДжилов, цената на петрола ще се срине. Та ще ти пиша на лично, като стане това да вложиш едни бързи 20К еврака, че после очаквам след като уважаемата Главен Еврокомисар - Урсула фон Дер Лайен, да влезе с парадната уноиформа в Москва, да спечеля едни бързи пари![]()

виж ся - колкото и до когато можем, ще цоцамеMAD SCORPI wrote: ↑16 Sep 2026 12:26Хелик, извън шегата трябва да знаеш: "Скорпи винаги е прав!"...
В рибарството има една приказа: "Който храни, той ще хванИ"...За човек сертифициран във финасновите науки мисля, че ме разбираш, какво искам да кажа
![]()
Неизбежно е приятелю. Неизбежно.
После...., после няма да цоцаме и толкоз
Уикенда бяхме на състезание в Кранево. Еми отиване и връщане за 4ма души на цената на един билет за градския транспорт