16.09.2026 сряда

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
helic

Re: 16.09.2026 сряда

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 16 Sep 2026 10:40 Добро утро!
Харесват ли ви "демократичните" правилните горива?
да, харесват ми :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

helic wrote: 16 Sep 2026 12:15
MAD SCORPI wrote: 16 Sep 2026 10:56
Че какво им е ? Аз до 3 евро.ще си карам колата. Даже мисля, че до 5 ще се справя...
Пък и ходенето пеш е добре за талията...

В клуба на богатите сме. Да се държим като такива и да не хленчим. И ако в себе си утеха не намерим... ;)
аз моята кола и 4 евро да станат дизела и бензина ще я карам :mrgreen:
ша караш, ако не ти направим киловатчаса по едно евро. Аз аз точно това съм предложил. От къдЯ на къДя ЕА ще внасят по-малко приход в бюджета ? Сус.... Ще приравним цената за изразходвани киловатчаса енергия на бензина и електрическата енергия. Нещо повече. електричествоот означава и вредно гама, делта и алфа илзъчване, следователно ще трябва да плащате и неустойки за вредни... Скоро, много скоро ще явидите дРъвото вия тея с ЕА... :yes: А тези с китайските ще видят две дРъва... :gacho:
helic

Post by helic »

MAD SCORPI wrote: 16 Sep 2026 12:20
helic wrote: 16 Sep 2026 12:15
MAD SCORPI wrote: 16 Sep 2026 10:56

Че какво им е ? Аз до 3 евро.ще си карам колата. Даже мисля, че до 5 ще се справя...
Пък и ходенето пеш е добре за талията...

В клуба на богатите сме. Да се държим като такива и да не хленчим. И ако в себе си утеха не намерим... ;)
аз моята кола и 4 евро да станат дизела и бензина ще я карам :mrgreen:
ша караш, ако не ти направим киловатчаса по едно евро. Аз аз точно това съм предложил. От къдЯ на къДя ЕА ще внасят по-малко приход в бюджета ? Сус.... Ще приравним цената за изразходвани киловатчаса енергия на бензина и електрическата енергия. Нещо повече. електричествоот означава и вредно гама, делта и алфа илзъчване, следователно ще трябва да плащате и неустойки за вредни... Скоро, много скоро ще явидите дРъвото вия тея с ЕА... :yes: А тези с китайските ще видят две дРъва... :gacho:
ти може много работи да предлагаш, ама нъцки :)
киловата ако стане 1 евро, ще минете направо на суровоядство :mrgreen:
а па цените на пелетите кво ще им се случи, не ми се мисли :)
Паника бълха го гризнала, ама и то ще подскочи леко :)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Харесах си новия електрически GLC, питам слугата Чатко, дето му плащам всеки месец по 25 евро: Абе чвор, струва ли си да заменя моята Х254, купена тая година с този електрически миксер. Няма да я карам в София.... Сус бре, вика ми оня. Да не си луд. И ме вкара в дилема тоя капут долен.... да продавам ли да не продавам ли :roll:
helic

Post by helic »

но за сега си свиркам, и един залог на петрола бях плеснал преди време. Така че да дерзаят там нагоре, нагоре и пак нагоре :)
Докато стигнем момента, когато Бачи почне да слага на гоуфо жолта вместо дизел :mrgreen:

Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

helic wrote: 16 Sep 2026 12:22
Хелик, извън шегата трябва да знаеш: "Скорпи винаги е прав!"...
В рибарството има една приказа: "Който храни, той ще хванИ"... ;) За човек сертифициран във финасновите науки мисля, че ме разбираш, какво искам да кажа ;)
Неизбежно е приятелю. Неизбежно.
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

helic wrote: 16 Sep 2026 12:24 но за сега си свиркам, и един залог на петрола бях плеснал преди време. Така че да дерзаят там нагоре, нагоре и пак нагоре :)
Докато стигнем момента, когато Бачи почне да слага на гоуфо жолта вместо дизел :mrgreen:
Според един олигофрен в Дарик - КърДжилов, цената на петрола ще се срине. Та ще ти пиша на лично, като стане това да вложиш едни бързи 20К еврака, че после очаквам след като уважаемата Главен Еврокомисар - Урсула фон Дер Лайен, да влезе с парадната уноиформа в Москва, да спечеля едни бързи пари ;)
helic

Post by helic »

MAD SCORPI wrote: 16 Sep 2026 12:28
helic wrote: 16 Sep 2026 12:24 но за сега си свиркам, и един залог на петрола бях плеснал преди време. Така че да дерзаят там нагоре, нагоре и пак нагоре :)
Според един олигофрен в Дарик - КърДжилов, цената на петрола ще се срине. Та ще ти пиша на лично, като стане това да вложиш едни бързи 20К еврака, че после очаквам след като уважаемата Главен Еврокомисар - Урсула фон Дер Лайен, да влезе с парадната уноиформа в Москва, да спечеля едни бързи пари ;)
ще се срине разбира се. Когато му дойде времето :)

Image
helic

Post by helic »

MAD SCORPI wrote: 16 Sep 2026 12:26
helic wrote: 16 Sep 2026 12:22
Хелик, извън шегата трябва да знаеш: "Скорпи винаги е прав!"...
В рибарството има една приказа: "Който храни, той ще хванИ"... ;) За човек сертифициран във финасновите науки мисля, че ме разбираш, какво искам да кажа ;)
Неизбежно е приятелю. Неизбежно.
виж ся - колкото и до когато можем, ще цоцаме :)
После...., после няма да цоцаме и толкоз :)
Уикенда бяхме на състезание в Кранево. Еми отиване и връщане за 4ма души на цената на един билет за градския транспорт :nargile: :nargile: :nargile:

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

helic wrote: 16 Sep 2026 12:16
да, харесват ми :mrgreen:
Голям си икономист, няма що. :mrgreen:
Post Reply