п*ткин
05.03.2026 - Четвъртък
Re: 05.03.2026 - Четвъртък
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
то па голямото червено, тва не го броя за движение,norm wrote: ↑05 Mar 2026 15:08премаркета е на червено, но и вчера беше така пък виж как свършиоти не се изтреска пак с едни 200% мита за мазното мече, за това, че е продал радари на чалмите, нищо, че за нищо не стават
![]()
![]()
знам и вчера, и оня ден как свърши, за това казвам, че засега мега страх не виждам, което разбира се може да се промени всеки момент
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

-
RONALDINHO GAUCHO
Скорпи, това горното държавна политика ли е в България?но знам как ги убиват тук и нарязват и слагат в куфар, нарязват с макетно ножче, заливат със сярна киселина, оскатяват, убиват деца и т.н.
абе не знам как точно се оправяте в международното положение ... само посочвам, че в няколко страници разстояние пишеш, че:
1. Украйна била жертвата, и
2. РФ не е агресор
как въобще излиза аритметиката ...
Re: За Мад Скорпи, Дъртия и Попот. Коалицията на мира!
скорпи, сложи си ръка на сърцето, върни се малко назад във времето, колкото и да е трудно, и ми кажи през 2021 кое би било по-вероятноMAD SCORPI wrote: ↑05 Mar 2026 15:29Всичко това е чудесно, но няма да ни спаси, ако все пак фанатици решат да си отмъщават на България затова, че предоставя своите летища за в.в.операции срещу държавата им, или пък ако се включи по друг начин. (ПОВТАРЯМ Дъщеря ми го преживя. Вие и вашите деца не сте!).DonBasilio wrote: ↑05 Mar 2026 11:43Иранско безобразие
Тръмп е наясно - с фанатици не се преговаря
Това е кръвожадна теократична диктатура, която изнася терор през проксита като Хизбула, Хамас и хутите, потиска собствения си народ и се стреми към ядрено оръжие
...
Благодаря ви за вниманието по този въпрос.
Също мисля, че за всяко нещо си има първопричина. Не защитавам Иран в никакъв случай, но ще кажа едно:
Сутринта се наслушах как ударите на САЩ и Израел са справедливи, защото са превантивни, и защото Иран щял да нападне Израел, също как щял да ги убие с ядрено оръжие (при положение, че межд.агенция за атомна безопасност не е потвърдила, че Иран има ЯО). По горе долу същата аналогия Путин започна СВО с превантивни мерки за да защити руснаците в Украйна и да предотврати очаквано нападение от Украйна.
Монетата има две страни, Доне, но май започнахме да искаме да пада на една страна. На тази на която искаме и считаме за нашата.
И накрая. Не знам как убиват жените в Иран, но знам как ги убиват тук и нарязват и слагат в куфар, нарязват с макетно ножче, заливат със сярна киселина, оскатяват, убиват деца и т.н..... Хайде да си оправим нашата кочина преди да оправяме кочината на другите.
Украйна да нападне Русия или Иран да атакува Израел
Украйна така да се каже сама си предаде ядрените оръжия срещу известни гаранции (дето след години се оказаха гаранции-франции де) докато и децата знаят че целта на Иран е да се сдобие с ЯО.
Та сложи ръка на сърцето си и кажи кое би било по-вероятно...........

това казвам, де, нужно е по-рязко и изненадващо движение да търкулне камИка по нанадолнищетоhelic wrote: ↑05 Mar 2026 15:39то па голямото червено, тва не го броя за движение,
знам и вчера, и оня ден как свърши, за това казвам, че засега мега страх не виждам, което разбира се може да се промени всеки момент
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
антички анализ и синтез, наш динко, къде си блял всичките тези години
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
македонската аритметика не е като нормалната аритметика, щото както би казал гусин Дянков на Бачи, у Македонията е напълно възможно да си и МАЖ, и Жена, едновременно

за да направи пари от движение нагоре, дори и на уважаемия президент Тръмп преди това му е нужно движение надолуnorm wrote: ↑05 Mar 2026 15:47това казвам, де, нужно е по-рязко и изненадващо движение да търкулне камИка по нанадолнищетоимам му доверие, чЕкаме
![]()
Он го доказа перфектно миналия април
П.С. - твърде възможно е на Тръмп любимия му месец да е април, за това да чака просто да мине март