9.9.2026 - сряда

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
MAD SCORPI

Re: 9.9.2026 - сряда

Post by MAD SCORPI »

RONALDINHO GAUCHO wrote: 09 Sep 2026 13:21 Дедо Скорпи, кой е казал, че трябва да се срамуваш, най-малкото това не зависи от теб! :roll: НЕ, тогава нямаше държава, имаше някакъв придатък на сесесере! Не случайно го имаше вица, че когато в МАсква пръднели, бай Тошо се насирал! :gacho:
Това си е твое виждане уважаеми Гаучо. За мен НРБ ми даде детство, образование, основата сега да съм това, което съм. Очевидно добра основа за това, което съм постигнал. И съм убеден, че и дори да беше останала НРБ пак щях да съм добре. Защото човек кове съдбата си и живота си, а не държавата. Или се присособяваш или потъваш. Толкова е просто. В т.н. Запад е същото и го твърдя на 1000 процента.

Що мислиш, че сега Територията е независима, аз това няма как да променя. Аз твърдя, че сега сме в пъти по зависими от Брюксел и Вашингтон и че по-васална държава аз не помня. Сега не е важно да пръднат в Брюксел, за да се насерат нашите в триъгълника на властта. Сега се насират и отиват да докладват на Брюксел. Сега Вашингтон дори и да не желае, получава проснатите килимчета с наколеничили политици и държавници. Сега смърдим на брюкселко зеле, щастливи сме, че сме част от европейската общност, но само слепец не вижда, че Територията макар и на някои места покрита с лъскава опаковка е всъщност едно прогнило образование.

Но аз не възнамерявам да променям възгледите на който и да е. Всяка коза за свой крак.
helic

Post by helic »

MAD SCORPI wrote: 09 Sep 2026 13:15 Народна Република България !?!

Не се срамувам, че съм роден и израсъл в НРБ ! Тогава имаше държава. Сега се чувствам територианец, живея като такъв, не ми пука въобще за Територията и територианците и гледам аз да съм добре. Когато преценя и когато няма какво да ме свързва с Територията ще си бия камшика нейде по света, и както е казал поета: " ... Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!" ...

Не не се срамувам. Да се срамуват тези, които се отричат от миналото, от миналото на своите родители. Да се срамуват и да ядат бананите, за които толкова копнееха.
Дизелът в България продължава рязко да поскъпва и вече достига 1,92 евро за литър на някои столични бензиностанции. Средната цена на горивото в страната е 1,87 евро, докато премиум дизелът вече се продава средно за 2,08 евро за литър. Само от началото на годината обикновеният дизел е поскъпнал с 62 евроцента.
Може и още !
ех, верно си беше готино по време на соц-а
Единствените ми грижи бяха да играя топка пред блока и да си нося синята и после червената връзка, когато ходя на училище :)
Не ме интересуваха ни цените на дизела, ни тия на бензина, тока, чушките на баба Пена и прочие.
Важното беше да дават Синьо лято, Летящия Честмир и господин Тао. И Милион и едно желания няколко пъти годишно.
ДемоКРАДцията ми отне тия удоволствия и насреща не предложи нищо друго освен един вестник "Чук-чук".
И ми стовари хиляди грижи на главата.
ДЕвети септември ми даде палтенце, дето се вика :)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
helic

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 09 Sep 2026 13:32
helic wrote: 09 Sep 2026 13:30 ми не знам кво е било построено, ма за 45 години една магистрала не са можали да построят. :mrgreen:
ебах аз тая космическа нация, дето не е имала нито една завършена магистрала :)
Димитровград :mrgreen:
отровиха ни въздуха комУнистите. И ни напълниха с пришълци и мигранти от цялата страна. Не одобрявам :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

helic wrote: 09 Sep 2026 13:36
helic wrote: 09 Sep 2026 13:30 ми не знам кво е било построено, ма за 45 години една магистрала не са можали да построят. :mrgreen:
ебах аз тая космическа нация, дето не е имала нито една завършена магистрала :)
отровиха ни въздуха комУнистите. И ни напълниха с пришълци и мигранти от цялата страна. Не одобрявам :mrgreen:
Построиха ви мариците да не гледате само кауни и карпузи. :mrgreen:
Паниковски

Post by Паниковски »

соц носталика скорпи подкара :gacho: , а бачо му приглася (въпреки, че комунетата са взели магазина на дедо му :oops: ) :good:
Отбори извън тройката не коментирам
RONALDINHO GAUCHO

Post by RONALDINHO GAUCHO »

За мен НРБ ми даде детство, образование...
Германия на др. Хитлер също е давала детство и образование. И??
helic

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 09 Sep 2026 13:39
аха, и вместо кауни и карпузи гледаме сега КОМИНИ :mrgreen:

и са ни изсипали всичкото мързел в родината, дето го е мързяло да обработва нивите на баба си и дядо си, да трови земята на моите деди :)

Image
helic

Post by helic »

RONALDINHO GAUCHO wrote: 09 Sep 2026 13:42
За мен НРБ ми даде детство, образование...
Германия на др. Хитлер също е давала детство и образование. И??
ама тогава е имало държава и чичу Ади е действал с желязна ръка спрямо мигрантите и евреите
а сега и в Германия кво е - само територианци.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Паниковски wrote: 09 Sep 2026 13:41 соц носталика скорпи подкара :gacho: , а бачо му приглася (въпреки, че комунетата са взели магазина на дедо му :oops: ) :good:
Не магазините а кланницата и земята. Нямаше да уча математика и информатика а ВХВП и щях да правя колбаси и луканки бе маймун. :mrgreen:
Тия които цункаха дупе на комунистите сега цункат у* на новите чорбаджии. Факт. Възгледите си менят но навиците не. :245:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

helic wrote: 09 Sep 2026 13:42
Дедо Ильо wrote: 09 Sep 2026 13:39

аха, и вместо кауни и карпузи гледаме сега КОМИНИ :mrgreen:

и са ни изсипали всичкото мързел в родината, дето го е мързяло да обработва нивите на баба си и дядо си, да трови земята на моите деди :)
То па една земя уа. Бил съм на бригада в Гълабово и знам. :dancegirl:
Post Reply